Sărmașu: Numele viceprimarului propus anunțat de primarul Valer Botezan Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1801 Vizualizări

Sărmașu: Numele viceprimarului propus anunțat de primarul Valer Botezan

Primarul ales al orașului Sărmașu la alegerile locale din 27 septembrie, Valer Botezan, a anunțat sâmbătă, 9 octombrie, pe pagina sa de Facebook, numele consilierului local propus să ocupe funcția de viceprimar.

”Un nou început pentru Sărmașu, cu respect, bun simț, responsabilitate! Am reușit să coaguleze o majoritate de 11 consilieri care susțin Viceprimar pe doamna Trombitás Jolán. Mulțumesc partidelor PSD, Pro România, PMP, UDMR, Partida Rromilor care au înțeles votul de încredere pe care mi l-ați acordat, și au lăsat deoparte interesele de partid și au pus mai presus interesele cetățenilor”, a precizat Valer Botezan.

La recentele alegeri locale, Valer Botezan a candidat independent la funcția de primar al orașului Sărmașu, reușind să îl învingă pe primarul în exercițiu, liberalul Ioan Mocean, cu scorul de 58,50% la 41,49%.

În ceea ce privește competiția electorală pentru Consiliul Local, cele 15 mandate de consilieri locali s-au distribuit după cum urmează: 4 pentru PNL, 4 pentru Alianța pentru Sărmașu, 3 pentru UDMR, 2 pentru Pro România, 1 pentru Asociația Partida Romilor ”Pro Europa” și 1 pentru PMP.

Alex TOTH

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE