Alexandru Sînpetrean, primar în premieră la Nadeș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 947 Vizualizări

Alexandru Sînpetrean, primar în premieră la Nadeș

Competiția electorală din 27 septembrie pentru funcția de primar al comunei Nadeș s-a desfășurat în doi și a fost câștigată de candidatul propus de PNL, Alexandru Sînpetrean, care a obținut 623 de voturi (58,77%).

Potrivit paginii web a Autorității Electorale Permanente, Alexandru Sînpetrean a învins-o pe Emilia Tutunea, care a candidat din partea Alianței USR-PLUS și a obținut 41,22%, respectiv 437 de voturi.

Din totalul de 2.247 de alegători prezenți pe listele electorale din Nadeș s-au prezentat la urne 1.110 de persoane (prezență de 49,39%), iar 50 de voturi au fost declarate nule.

”Stimați cetățeni ai comunei Nadeș, în primul rând, vreau să vă mulțumesc pentru că ați fost într-un număr atât de mare la vot și în același timp ați demonstrat faptul că vă pasă de viitorul comunității noastre. Nu în ultimul rând, vreau să îi mulțumesc echipei mele pentru implicare și pentru devotament, echipă fără de care nu aș fi ajuns în această funcție. Sunt convins că, împreună cu echipa mea și cu sprijinul și implicarea dumneavoastră vom reuși să facem cât mai multe împreună, pentru bunăstarea cetățenilor și pentru prosperitatea comunei noastre. Vă mulțumesc pentru votul dumneavoastră și pentru încrederea acordată echipei PNL Nadeș! Victoria nu este doar a mea, este a noastră, a tuturor!”, a transmis Alexandru Sînpetrean, noul primar al Nadeșului, localitate alcătuită din satele Măgheruș, Nadeș, Pipea și Țigmandru.

PNL, majoritate în Consiliul Local

În ceea ce privește votul politic, pentru accederea în Consiliul Local al comunei Nadeș, rezultatele sunt următoarele: PNL (526 de voturi – 51,61%), Alianța USR-PLUS (340 de voturi – 33,36%), PSD (79 de voturi – 7,75%) și UDMR (74 de voturi – 7,26%).

Astfel, cele 11 mandate de consilieri locali s-au distribuit după cum urmează: 6 pentru PNL, 3 pentru Alianța USR-PLUS, 1 pentru PSD și 1 pentru UDMR.

Absolvent de Drept

Noul primar al comunei Nadeș are vârsta de 28 de ani, este născut și crescut în comuna Nadeș, este căsătorit și de câteva luni este tatăl unui băiat. Alexandru Sînpetrean a urmat cursurile Facultății de Drept din cadrul UMFST ”George Emil Palade” din Târgu Mureș iar ulterior a absolvit masteratul Instituții Judiciare și Profesii Liberale, în cadrul aceleași universități.

”În anul 2012, încă din timpul facultății, am început să lucrez în domeniul administrației publice, în cadrul cabinetului primarului comunei Nadeș, ocupând funcția de consilier personal al primarului, având ca principale atribuții achizițiile publice din cadrul Primăriei. În primul rând, consider că, ceea ce mă califică pentru funcția de primar este faptul că sunt familiarizat cu domeniul administrației publice, cunoscând atât problemele comunei cât și pe cele ale cetățenilor. Cred că, împreună cu colegii mei și cu implicarea dumneavoastră putem continua, în bună armonie, activitatea primăriei Nadeș și tot ceea ce ține de buna dezvoltare a comunei”, a precizat Alexandru Sînpetrean.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE