Conferință preoțească de toamnă în protopopiatul Luduș Religie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 311 Vizualizări

Conferință preoțească de toamnă în protopopiatul Luduș

Înaltpreasfințitul Părinte Irineu, Arhiepiscop al Alba Iuliei, a fost prezent joi, 8 octombrie,  zi în care creștinii  au prăznuit  Sfintele Cuvioase Pelaghia și Taisia, în mijlocul clericilor din protopopiatul Luduș, cu prilejul conferinței preoțești de toamnă.

Întrunirea a fost găzduit de biserica „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din parohia Luduș II, și s-a desfășurat sub genericul „Dimensiunile esențiale ale misiunii preoțești”, evenimentul încadrându-se în manifestările  din cadrul  Anului omagial al pastorației părinților și copiilor. Conferința a fost precedată de slujba de Te-Deum oficiată de către un sobor de preoți.

„În prima parte a conferinței, părintele protopop Lucian Voșloban a adresat celor prezenți cuvântul de bun venit, după care Părintele Arhiepiscop Irineu a prezidat lucrările sesiunii. Referatele din cadrul întrunirii au fost susținute de către părintele Raul Bucur, preot al parohiei Sângeorgiu de Câmpie, și de către părintele Ionel Suciu, păstor al credincioșilor din parohia Grebeniș. La final, Înaltpreasfințitul Părinte Irineu  le-a adresat clericilor prezenți cuvinte de folos și sfaturi duhovnicești, oferindu-le totodată îndrumări pastoral-misionare și administrativ-gospodărești, necesare pentru dinamizarea vieții spirituale a comunităților parohiale încredințate”, informează Arhiepiscopia Alba Iuilia prin intermediul www.reintregirea.ro. (A. Z.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE