Târg de Flori cu vânzare la Târgu Mureș! Primaria Targu Mures
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2443 Vizualizări

Târg de Flori cu vânzare la Târgu Mureș!

Primăria Municipiului Târgu Mureş organizează în perioada 29 octombrie – 8 noiembrie 2020 – Târgul de Flori cu vânzare în Piața Trandafirilor – Scuar – zona Ceasului Floral.

Pe această cale, invităm producătorii de flori locali şi din judeţ să participe la acest târg cu flori şi aranjamente florale specifice sezonului.

Cererile de participare însoțite de copie BI/CI și atestat de producător agricol valabil, vizat pe anul 2020, se pot depune până la data de 19 octombrie 2020 (inclusiv) la sediul instituţiei – Piaţa Victoriei nr. 3, camera 13 – Centrul de informare a cetăţenilor şi se înregistrează separat:

– pentru Serviciul public Administraţia Domeniului Public,

– pentru Serviciul  Autorizări  Activităţi Economice.

Suprafaţa unui amplasament este de: 9 metri pătrați, obligatoriu.

Mobilierul impus pentru desfășurarea activității este: pavilion expoziţional/cort (în stare bună) de 3 metri x 3 metri de culoare deschisă  alb sau crem, care va fi achiziţionat pe seama şi pe cheltuiala producătorului.

Fiecare producător va primi un singur amplasament.

Modul de atribuire al amplasamentelor se va face prin tragere la sorţi.

Amplasamentele din zona Ceasului cu Flori se vor atribui cu prioritate producătorilor din Târgu Mureş, apoi producătorilor din judetul Mureş.

Tragerea la sorţi va avea loc în data de 22 octombrie 2020, ora 12.00, la  Casa de Cultură ”Mihai Eminescu” din Târgu Mureş, strada Nicolae Grigorescu nr. 17-19.

Avizele se vor elibera în perioada 26 octombrie – 27 octombrie 2020, conform orarului următor:

Luni – 26 octombrie 2020 – între orele 9.00 – 13.00;

Marți – 27 octombrie 2020 – între orele 9.00 – 15.00;

Prima dată se eliberează Avizul Serviciului de Administrare a Domeniului Public şi Privat și se ridică personal de la sediul Serviciului Public Administraţia Domeniului Public, strada Kos Karoly nr. 1/B, camera 35-36 (fostul Energomur SA).

Avizul de funcţionare emis de S.A.A.E., se ridică personal de la sediul Municipiului Târgu Mureş, Piaţa Victoriei nr. 3, camera 13, Centrul Informare Cetăţeni, Serviciul Activităţi Autorizări Economice, după intrarea în posesie a avizului S.A.D.P.P..

Târgul de Flori se va desfășura cu respectarea prevederilor legale în vigoare referitoare la măsurile care se impun pe durata stării de alertă, pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

(www.tirgumures.ro)

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE