Home / Politic / Cine sunt liberalii mureșeni care vor în Parlamentul României?

Cine sunt liberalii mureșeni care vor în Parlamentul României?

Distribuie

Paisprezece liberali și-au exprimat intenția de candidatură pentru obținerea unui mandat de deputat la alegerile parlamentare din 6 decembrie. Vorbim de prof. dr. habil. Theodora Benedek, șeful Clinicii de Cardiologie din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență, Cosmin Rareș Butiulcă, directorul Administrației Bazinale de Apă Mureș, avocatul Ciprian Minodor Dobre, Mihai Valentin Drăghici, omul de afaceri Alexandru Gyorgy, primarul comunei Suseni, Mircea Mariș, Marius Ioan Mărginean, fost candidat pentru funcția de primar al comunei Cuci, Sorin Nicolae Megheșan, primarul municipiului Târnăveni, Ervin Molnar, directorul general AN „Apele Române”, prof. dr. Horațiu Suciu, șeful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară din cadrul Institutului de Urgență Boli Cardiovasculare și Transplant, Horea Arthur Șarlea, subsecretar de stat în Ministerul Dezvoltării, Gabriel Sebastian Toncean, președintele Federației Române de Fitness și Culturism, omul de aafaceri Florin Ionaș Urcan și Ioan Vasu, primarul comunei Râciu care însă nu a mai candidat pentru încă un mandat de edil șef.

Pentru cealaltă cameră a Parlamentului României, Senat, în cursa internă a PNL Mureș s-au înscris 11 candidați, și anume: Minodora Bianca Belea, directoarea Școlii Gimnaziale „Emil Drăgan” din Ungheni, Cosmin Rareș Butiulcă, Ovidiu Ionuț Cengher, directorul Sistemului de Gospodărire a Apelor Mureș, senatorul Cristian Ioan Chirteș, Ciprian Minodor Dobre, Mihai Valentin Drăghici, Alexandru Gyorgy,  Tudor-Ovidiu Ilieș, Ervin Molnar, Horațiu Suciu și Horea Arthur Șarlea.

Procedura de desemnare a ordinii pe lista PNL Mureș a candidaților este în derulare.

Menționăm că data limită de depunere a candidaturilor în circumscripțiile electorale în țară, conform calendarului anunțat de Guvernul României, este 22 octombrie.

Alegătorii din județul Mureș vor avea de ales, de Moș Nicolae, opt deputați și patru senatori. (L. V.)

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Moment aniversar pentru Asociația Femeilor Creștine Ortodoxe din Reghin

Distribuie Asociația Femeilor Creștine Ortodoxe din municipiul Reghin a marcat împlinirea a 28 de ani  …

1 comentariu

  1. Mari directori la Apele Romane… Daca participau in viata lor la un concurs pe posturi conform pregatirii lor… Probabil prindeau ceva post de agent hidro. Dar capu li mult prea mic fata de palaria pe o poarta…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.