Eșecuri pe teren propriu în Liga a III-a Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 257 Vizualizări

Eșecuri pe teren propriu în Liga a III-a

În etapa a V-a din cadrul seriei 9 din Liga a III-a de fotbal, ambele echipe ale județului Mureș au suferit eșecuri pe teren propriu.

Din cele cinci partide ale etapei s-au disputat pe durata a trei zile doar patru, deoarece întâlnirea Sticla Arieșul Turda-CS Hunedoara a fost amânată din cauza unor cazuri de COVID-19. Primul joc disputat a fost cel dintre Avântul Reghin și Sănătatea Cluj, încheiat cu scorul de 2-1 în favoarea oaspeților. Mureșenii s-au văzut conduși cu 1-0 încă din minutul 3, Harko a egalat în minutul 36 pentru Avântul, dar clujenii au preluat din nou conducerea în minutul 73.

După ce în cele două jocuri disputate sâmbătă CS Ocna Mureș a obținut singura victorie a gazdelor, 2-1 cu Unirea Alba Iulia, liderul CSO Cugir și-a menținut linia de clasament cu victorii pe linie, 4-1 la Industria Galda. Etapa a încheiat-o duminică Unirea Ungheni, învinsă și ea pe teren propriu cu 3-1 de Unirea Dej, după ce la pauză mureșenii aveau avantaj.

Deși învinse, ambele echipe mureșene și-au păstrat locurile în clasament. Unirea Ungheni se află în continuare pe treapta a treia a podiumului, cu 9 puncte și urmează să primească în etapa viitoare vizita celor de la Ocna Mureș. Locul 4 ocupat de reghineni cu cele 7 puncte este în pericol însă, deoarece în urma lor se află, cu câte 6 puncte, echipele din Turda și Hunedoara, cu jocul direct amânat. Avântul va întâlni în etapa viitoare formația Unirea Alba Iulia, în deplasare, după care va fi gazda derby-ului mureșean.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE