Focar de COVID-19 la Consiliul Județean Mureș! Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 5230 Vizualizări

Focar de COVID-19 la Consiliul Județean Mureș!

Nouă angajați ai Consiliului Județean Mureș au fost confirmați pozitivi cu COVID-19, a declarat luni, 12 octombrie, pentru cotidianul Zi de Zi, Sanda Vițelar, consilier de comunicare în cadrul instituției.

”În momentul de față, avem nouă colegi confirmați pozitivi cu noul tip de coronavirus, inclusiv domnul președinte Péter Ferenc. În acest moment, competențele domnului președinte al instituției au fost transferate domnului Alexandru Cîmpeanu, vicepreședinte al Consiliului Județean Mureș. Pentru protecția atât a angajaților din Consiliu cât și a cetățenilor care intră în clădirea Consiliului Județean Mureș, instituția are un aparat propriu de dezinfectare, un nebulizator, iar săptămânal se face o dezinfectare a întregii clădiri, iar birourile în care au fost colegi confirmați pozitivi sunt dezinfectate zilnic. La fel și acele camere unde cetățenii au acces, unde se desfășoară activitatea de relații cu publicul se dezinfectează zilnic cu acest aparat, iar suprafețele sunt dezinfectate de mai multe ori pe zi de către colegii noștri”, a menționat Sanda Vițelar.

În acest moment, situația nu impune închiderea temporară a unor servicii din cadrul Consiliului Județean Mureș, însă cetățenii sunt rugați ca pe cât posibil să interacționeze online cu angajații instituției.

”Nu vom închide în acest moment instituția, nici nu se schimbă programul de relații cu publicul. Bineînțeles, în măsura posibilităților îi rugăm pe cetățeni să ne transmită solicitările lor prin mijloacele online pe care le au la dispoziție”, a precizat Sanda Vițelar.

Alex TOTH

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE