Număr impresionant de pacienți cu COVID-19, la Spitalul Clinic Județean Mureș Sanatate
  • redactia
  • 1 comentarii
  • 2505 Vizualizări

Număr impresionant de pacienți cu COVID-19, la Spitalul Clinic Județean Mureș

Compartimentul de relații cu publicul al Spitalului Clinic Județean Mureș a informat luni, 12 octombrie, că de la debutul pandemiei și până în prezent numărul total de pacienți internați în Spitalul Clinic Județean Mureș, confirmați cu virusul SARS-Cov-2, este de 1.745.

”Numărul total al pacienților externați până în prezent este 1.459 din care 552 de pacienți au fost asimptomatici cu test pozitiv la externare, 733 de persoane au fost vindecate și externate, iar 174 de persoane au fost externate la cerere. Numărul persoanelor decedate în urma infectării cu virusul SARS-Cov-2 până în prezent este 145. Facem apel și rugăm pe toți cei care s-au vindecat de Covid-19, și care au posibilitatea și doresc, să doneze sânge pentru plasmă hiperimună la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină (Târgu Mureș, strada Molter Károly nr. 2). Tratamentul cu plasmă hiperimună poate salva viața bolnavilor în stare gravă datorată infecției cu SARS-Cov-2”, se menționează în comunicat.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Lucru normal daca luam in considerare ca bolnavi din alte judete sunt aduse in Tg>Mures infactand cadrele medicale care la randul lor infecteaza pe cei cu care au contact.Nemaivorbind de rudele bolnavilor care colinda strazile Tg.Muresului intrand in magazine,institutii s.a.m.Pe strazile targumuresene, aproape 24 de ore, circula zeci de mii de masini si stationeaza pana diseara mii de masini.Nimeni din administratie locala si statala nu este curios sa afle cine sunt sutele de mii de indivizii care cutreiera in lung si lat orasele din tara cu masina personala.In tarile cu economie puternica strazile sunt pustii in timpul orelor de lucru.

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE