Home / Administratie / Dorel Grigore Vancea, la al treilea mandat de primar în Șăulia

Dorel Grigore Vancea, la al treilea mandat de primar în Șăulia

Distribuie

Primarul comunei Șăulia, Dorel Grigore Vancea (PSD), a fost reales în funcție, pentru cel de-al treilea mandat, la alegerile locale care s-au desfășurat în 27 septembrie, cu scorul de 60,67%, adică 608 de voturi.

Social-democratul Dorel Grigore Vancea l-a întrecut astfel pe unicul său contracandidat, liberalul Constantin Chiorean, care a obținut 394 de voturi (39,32%).

Potrivit paginii web a Autorității Electorale Permanente, pe listele electorale din Șăulia au figurat 1.648 de alegători din care s-au prezentat la urne 1.075 de persoane (prezență de 65,23%), iar 73 de voturi au fost declarate nule.

”Le mulțumesc celor care au avut încredere în mine și în echipa Partidului Social Democrat. Îi asigur că voi fi primarul tuturor, și al celor care nu m-au votat și al celor care nu m-au votat. Le mulțumesc din suflet pentru încrederea pe care o au în mine, după 8 ani oamenii au încredere mare în mine și le mulțumesc. Îi rog pe oameni să fie mai buni, să aibă credință în Dumnezeu, nu în diverse vorbe aruncate de unii și de alții. Am avut acest mesaj în campanie și îl am și de acum înainte, să fie mai buni”, a declarat, pentru cotidianul Zi de Zi, Dorel Grigore Vancea, primarul reales din Șăulia, comună alcătuită din satele Leorința-Șăulia, Măcicășești, Pădurea și Șăulia.

PSD, majoritatea în Consiliul Local

Pentru accederea în Consiliul Local al comunei Șăulia competiția electorală s-a dat în trei, iar rezultatele sunt următoarele: PSD (541 de voturi – 56,82%), PNL (386 de voturi – 40,54%) și Asociația Partida Romilor ”Pro Europa” (25 de voturi – 2,62%).

Astfel, din cele 11 mandate de consilieri locali 6 au revenit PSD, iar 5 au fost atribuite către PNL.

”Sunt mulțumit de rezultat. Le voi cere în prima ședință de Consiliu Local tuturor consilierilor de la PNL să nu mai țină seama de frământări politice și să ne concentrăm pe lucru, cum de altfel a fost în cele două mandate anterioare. Nu s-a pus problema respingerii niciunui proiect de hotărâre. Îi voi ruga să fie în aceeași notă cum au fost în mandatele anterioare, când în Consiliul Local nu s-a ținut cont de rivalități politice, ci de interesul cetățeanului, de interesul comunității, astfel încât să facem lucruri bune pentru Șăulia, pentru oamenii din Șăulia”, a afirmat Dorel Grigore Vancea.

Alex TOTH

 

 

 

 

 

De asemenea, verificati

Sistare de gaze naturale într-o localitate mureșeană

Distribuie Pentru efectuarea unor lucrări specifice la sistemul de distribuție a gazelor naturale, compania Delgaz …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.