Marisa Mureșan, bronz la Naționalele de juniori Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 636 Vizualizări

Marisa Mureșan, bronz la Naționalele de juniori

Sportivele Clubului Sportiv de Echitație Scorillo au participat, în perioada 8-11 octombrie, la Finalele de Campionat Național Tineret, Juniori 16, Copii II, Amazoane, la baza hipică din Prejmer, județul Brașov.

În cadrul competiției, Marisa Mureșan a fost singurul sportiv din județul Mureș calificat în finala de campionat național la categoria juniori 16 ani. La finalul celor trei manșe, Marisa a obținut medalia de bronz la categoria Juniori 16 ani, ultima probă fiind un parcurs de 1,25 metri cu calul Arcitic, și a reușit un loc 2 în clasamentul general, cu calul Cassis.

Echitația mureșană rămâne pe podiumul național atât în campionat cât și cupa României datorită eforturilor Maestrului emerit al sportului, antrenor Viorel Bubău și al sportivei Marisa Mureșan.

De remarcat și rezultatele foarte bune și ale tinerei debutante Cențiu Daria Karina, care după o lună de antrenament intensiv a reușit să debuteze în campionatul național și să ocupe în cele trei manșe de două ori locul 1 și o dată locul 2 la categoria călăreți debutanți cu calul Cassis.

”Reamintim fanilor sportului ecvestru că proiectul Clubul Sportiv de Echitație Scorillo este un proiect finanțat exclusiv din surse private, Consiliul Județean Mureș și Primăria Sântana de Mureș neînțelegând să sprijine performanța sportivă certificată cu rezultate excepționale pe plan național. Mulțumim din suflet sponsorilor noștri care au înțeles importanța contribuției lor la dezvoltarea proiectului nostru sportiv și invităm lumea pasionată de acest frumos sport al eleganței să participe activ viața sportivă a clubului nostru, cu baza hipică din Sântana de Mureș, sat Curteni, strada Principală nr. 126. Felicitări Marisei, Dariei, antrenorului Viorel Bubău și cailor Arcitic și Cassis!”, a transmis jrs. Andrei Mureșan, președintele Clubului Sportiv de Echitație Scorillo.

(Redacția)

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE