Servicii de photo booth pentru evenimentul tău Vip/Monden
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 89 Vizualizări

Servicii de photo booth pentru evenimentul tău

Printre toate serviciile dedicate evenimentelor, photo booth-ul este unul ce distreaza pe toata lumea, de la mic, la mare, inca de la inceputul petrecerii.

Atentie, insa! Nu il considerati un serviciu de fotografie al evenimentului vostru, intrucat photo booth-ul se poate inchiria in functie de ore si este de sine statator, de cele mai multe ori intr-o singura locatie, la petrecere.

Ai o multime de optiuni cand vine vorba de photo booth, poti alege o cabina foto inchisa, cabina foto deschisa sau un photo corner special decorat. In plus, poti avea si nenumarate accesorii pentru amuzamentul tuturor!

Pentru a fi in tema cu acest subiect, am contactat furnizori ce ne-au povestit ce se petrece la momentul actual cu aceste servicii si care sunt noutatile din domeniu.

Avantajele cabinei foto

Fiind un serviciu suplimentar fata de fotograful contractat, principalul avantaj al cabinei foto este acela ca vei primi un set extra de fotografii, formale, sau mai putin formale, alaturi de invitatii tai. Iar in functie de furnizorul ales, cu totii puteti avea acces online la ele. Pana la urma cine nu-s doreste cateva fotografii reusite in timpul nuntii?

“Prin accesoriile colorate si rapiditatea printarii pozelor invititatii par a nu se plictisi de acest concept. Odata ce alegi sa ai o cabina foto la evenimentul tau nu trebuie sa iti faci griji de ”timpii morti” care exista la astfel de evenimente (primirea invitatilor si momentele de la inceput, pana la inceperea efectiva a petrecerii).” , ne informeaza cei de la Best Events Transilvania.

Daca esti inca indecisa in privinta unui photo booth, iata ce ar trebui sa iei in considerare:

  • Printurile de la photo booth pot deveni marturiile invitatilor tai
  • Entertainment constant pentru toata lumea
  • Photo booth-ul incurajeaza interactiunea si va crea multe momente amuzante la petrecere
  • Nu uita ca vei avea amintiri in timp real, printate sau direct online
  • La final, toate imaginile le poti pastra intr-un guest book, de care iti vei aminti cu drag, de fiecare data
  • De cele mai multe ori, furnizorii oferta fotografii printate nelimitate, asadar, impreuna cu toti prietenii, va puteti distra oricat doriti!
  • Fotografiile printate pot avea magnet, le poti aseza linistita pe frigider, de exemplu

Photo booth-ul este inca un trend al evenimentelor din Romania

Cel mai probabil unul ce nu va disparea prea curand, ci mai degraba se va transforma, odata cu toate noutatile ce apar in domeniu. Dar despre asta o sa va povestim mai jos. Desi aveam “second thoughts” despre faptul ca photo booth-ul este inca un trend, in urma discutiilor cu furnizorii am tras concluzia ca este un domeniu ce se reinventeaza de fiecare data. De ce a ramas inca un trend sa ai o cabina foto la evenimentul tau? Te lamurim noi.

Este foarte amuzant sa faci “poze la minut”. Iti iei prietenii, te costumezi folosind recuzita, pozezi si imediat ai pozele printate. Acum nici expresia la minut nu mai este ce era odata, am putea spune ca pozele ies la secunda, avand in vedere ca un print iese in aproximativ 12 secunde.”, spun cei de la Best Events Transilvania.

  • Recuzita este haioasa si personalizabila in functie de preferintele tale, iar fotografiile sunt gata imediat.
  • Fotografiile printate sunt in continuare foarte apreciate, mai ales pentru ca le poti avea pe loc.
  • Tot mai multe design-uri de print – ofertele furnizorilor sunt vaste si acopera multe preferinte, de aceea, acum sunt in trend design-uri de printuri personalizate, cu tot felul de mesaje, potrivite cuplului, de exemplu.
  • Decoruri speciale si self booth – imagineaza-ti ca poti crea un colt exact cum ti-l doresti, unde toti invitatii isi pot face singuri poze cu un self booth, un fel de cabina deschisa.
  • In momentele mai putin dinamice ale evenimentului, multi invitati se indreapta catre cabina foto, pentru distractie.

Ce poti primi daca alegi un photobooth?

Trecand prin multe informatii ale furnizorilor de photo booth din Romania, majoritatea oferte gasite in online, ne-am dat seama ca nu exista informatii complete despre ce anume poti primi daca alegi un photo booth la nunta. Asa ca am intocmit o lista pentru a te informa corect si concret. Desigur ca poti adauga acestei liste noi informatii primite si din partea altor furnizori de photobooth, dar iata ce am gasit noi ca fiind extrem de important!

In primul rand, sunt cateva calitati indispensabile unui bun profesionist in domeniul photo booth-urilor si consideram ca ar trebui sa tii cont de ele:

  • Calitatea materialelor (hartiei, imprimantelor, camerelor foto, luminilor)
  • Diversitatea (accesoriilor, fundalurilor, schemelor de lumina, design-urilor)
  • Flexibilitate (pachete pe un numar standard de ore, extinderea pachetului in functie de necesitati)

De exemplu, de la Best Event Transilvania, vei primi fotografii nelimitate, la fel si magneti, un interval de 4-8 ore in care poti beneficia de servicii, tot felul de accesorii inclusedesign personalizabil al printurilor, guestbook.

Nu te ingrijora ca invitatii tai nu se vor descurca la photo booth! Furnizorii iti pun la dispozitie si un operator care se va ocupa de toate setarile necesare, printuri si asa mai departe.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE