Comisia Europeană lansează competiția ,,DigiEduHack” Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 114 Vizualizări

Comisia Europeană lansează competiția ,,DigiEduHack”

Ministerul Educației și Cercetării a transmis luni, 12 octombrie, faptul că în perioada 12 – 13 noiembrie, Comisia Europeană organizează competiția ,,DigiEduHack”, menită să identifice soluții inovatoare la provocările din domeniul educației în era digitală.

Temele abordate vizează accesul și disponibilitatea la infrastructurile și tehnologiile digitale, regândirea bazelor educației, crearea unui spațiu de învățare digital pentru un proces educațional inovator, experiența individuală de învățare bazată pe utilizarea tehnologiilor digitale, dezvoltarea competențelor digitale individuale, capacitatea organizațională și tehnologiile emergente pentru educație și exploatarea datelor.

Concursul este inclus în Planul revizuit de acțiune privind educația digitală 2021 – 2027, iar la acesta se pot înscrie atât organizații – gazdă, precum școli, start-up-uri, instituții de învățământ superior și de cercetare, companii sau organizații non-guvernamentale, cât și participanți individuali, și anume elevi, profesori, studenți, antreprenori sau inovatori.

La finalul competiției, trei dintre cele mai bune soluții propuse vor câștiga câte un premiu în valoare de 5.000 de euro.

Mai multe detalii, precum și formularul de înscriere se găsesc la adresa: https://digieduhack.com/en/join .

Andreea ȚIȚIU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE