Caravana Campionilor a vizitat micii luptători mureșeni! Recomandări zi de zi
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 301 Vizualizări

Caravana Campionilor a vizitat micii luptători mureșeni!

Luptătorul târgumureșean Alex Ballai a transmis miercuri, 14 octombrie, prin intermediul unei postări pe pagina sa de Facebook, faptul că sâmbătă, 10 octombrie, Caravana Campionilor compusă din Alina Vuc, Ana Andreea Beatrice, Adina Popescu și Alin Grigore, a sosit la Târgu Mureș, prilej cu care delegația caravanei i-a vizitat pe luptătorii clubului târgumureșean, David Metea și David Man.

,,Nu numai micii sportivi au fost luați prin surprindere, ci si părinții, frații și surorile lor. Bucuria? Una imensă, de i-a lăsat, la propriu, muți! Cu toții au fost copleșiți de o bucurie de nedescris. În ceea ce mă privește? Pot spune același lucru! Surpriza pe care mi-a făcut-o vicecampioana mondială la lupte Alina Vuc, de a-mi oferi dresul cu care ea a luptat la Rio, dar și placheta din partea F.R.L., va rămâne mereu în sufletul meu. A trecut mult timp de când nu am mai plâns de emoție, a fost ceva unic. Mulțumesc din tot sufletul meu!”, a menționat Alex Ballai în cadrul postării.

Cei doi David, sunt numiți mândria clubului, fiind caracterizați de ambiție și spirit de învingători. În vârstă de 14 ani, David Man, după spusele antrenorului său este ,,făcut pentru lupte”, descoperindu-și pasiunea pentru lupte văzând o asemenea competiție în timpul unei vacanțe în Mamaia, iar la întoarcerea acasă, s-a înscris la lupte, anul 2020 aducându-i aurul național la CNI de la Costinești. De asemenea, tot în acest an, tânărul luptător a fost selectat la Lotul Olimpic de Juniori la Lupte.

În ceea ce îl privește pe David Metea, acesta a ajuns la lupte, după sfatul antrenorului său de canotaj, sport pe care îl practica la vremea respectivă. În vârstă de 13 ani, David a reușit deja să obțină numeroase titluri, în 2017 a obținut titlul de campion județean, dar și două titluri la turnee memoriale, urmând ca în anul 2018 să se califice la finala națională, unde a obținut locul 5. La fel ca și David Man, și David Metea a fost selectat la Lotul Olimpic de Juniori.

,,Încă de cand am decis înființarea Asociației Clubului Sportiv de Lupte BSG, am avut drept țintă fabricarea de campioni! Soarta a vrut să determine transformarea unui asemenea vis în realitate, parcă peste noapte. Deja micii mei sportivi umplu podiumurile la competițiile naționale! Doi dintre cei mai performanți copii sportivi legitimați aici sunt cei doi David, mândria clubului – David Man și David Metea, cei care au avut mare plăcerea să fie vizitați, acasă la ei, de marii campioni! Este doar o coincidență de prenume, însă nu este o coincidență ambiția și spiritul de învingători în care ei se formează, atât ca oameni, cât și ca sportivi, atitudine care îmi place să cred că este furată de la mine. Și așa ei mă consideră mentorul, idolul lor!”, se mai menționează în cadrul postării.

Andreea ȚIȚIU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE