Home / Politic / Ciprian Dobre contraatacă după BPJ al PNL Mureș: ”Un politician care fuge de vot, este un politician slab”

Ciprian Dobre contraatacă după BPJ al PNL Mureș: ”Un politician care fuge de vot, este un politician slab”

Distribuie

Biroul Permanent Județean al Partidului Național (PNL) Mureș a decis, joi după-amiază, cu 18 voturi la 10, ca propunerea avocatului Ciprian Dobre, liberal cu o bogată activitate politică și administrativă (n. red. – fost lider al PNL Mureș, fost președinte al Consiliului Județean Mureș, fost prefect și fost deputat), și a prof. dr. Horațiu Suciu, șeful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară din cadrul Institutului de Urgență de Boli Cardiovasculare și Transplant Târgu Mureș, de a vota uninominal fiecare candidat pentru cele două camere ale Parlamentului să fie respinsă.

 

”Un politician care fuge de vot, este un politician slab”

 

Cei doi au participat la ședința Biroului Permanent Județean ca invitați, fiind candidați.

“Din păcate, nu am obținut acordul Biroului Permanent Județean să fim prezenți candidații la exprimarea votului, nici eu, nici profesorul Horațiu Suciu, pur și simplu am fost dați afară din sediu pentru ca membrii Biroului Permanent Județean să își exercite dreptul de vot. Noi am cerut vot uninominal, pe candidaturi, și a câștigat varianta în care candidații Partidului Național Liberal – Filiala Mureș nu au un vot al organizației de a candida la Parlamentul României. S-a făcut o listă de către președinte și membrii Biroului Permanent Județean, care a fost supusă spre validare Comitetului Director Județean al PNL Mureș. Niciodată nu am intrat la concurență cu mediocritatea și cu impostura. Un politician care fuge de vot, este un politician slab. Votul, astăzi, era votul colegilor de partid. În 6 decembrie este votul cetățenilor. Politicienii din PNL fug de vot, este un nonsens”, ne-a declarat Ciprian Dobre.

În alte organizații ale liberalilor din țară, candidații au fost aleși prin vot uninominal, a mai precizat Ciprian Dobre, nu a avut loc “un simulacru, o desemnare”, cum s-a întâmplat în PNL Mureș.

Ciprian Dobre a mai menționat că își dorea “o primenire a organizației, să facem o treabă bună după ce partidul a fost împărțit în trei direcții în campania electorală pentru alegerile locale. În locale am avut trei campanii: una la Consiliul Județean, una la Primăria Târgu Mureș și una la Consiliul Local Târgu Mureș. Nu a avut loc o analiză după alegerile locale. Am pierdut Consiliul Județean, am pierdut Primăria Târgu Mureș, am pierdut Reghinul, am pierdut Sighișoara, am pierdut Ludușul, am pierdut tot în afară de Târnăveni, plus 10 primării”. De aceea, Ciprian Dobre consideră că prof. dr. Horațiu Suciu și el puteau fi aleși prin vot să ocupe locul 1 și 2, în oricare ordine, pe lista pentru Camera Deputaților.

Acesta a lăsat în suspensie ce va face în viitor, dacă va rămâne în PNL, dacă va trece la un alt partid, subliniind însă foarte clar că nu se va implica în campania electorală pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. “Categoric, nu”, a fost răspunsul său.

Listele de candidați pentru Camera Deputaților și Senatul României, cu ordinea prestabilită înainte de a fi supuse votului celor 101 membri (adică Biroul Permanent Județean, primarii și președinții de organizații locale) care fac parte din Comitetul Director Județean al PNL Mureș (n. red. au fost prezente 78 de persoane) urmează să fie aprobate la nivel central.

Ligia VORO

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Despre situația jalnică a clădirii Colegiului Național „Unirea”, la întâlnirea Ministrului Educației cu directorii de școli

Distribuie Ligia Deca, Ministrul Educației, a participat la o ședință de lucru cu directorii de …

1 comentariu

  1. Ciprian a vegetat in toti anii cand a fost prefect , presedinte de partid si presedinte de consliu judetean.Locul distinsului chirurg este in clinica.Vai de acea societate unde medicii isi schimba halatul alb cu costumul de politician.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.