Se apropie Black Friday! Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 506 Vizualizări

Se apropie Black Friday!

Organizatorii Black Friday au transmis marți, 13 octombrie, prin intermediul unui comunicat de presă, faptul că cel mai important eveniment anual de shopping, va avea loc anul acesta la data de 13 noiembrie, iar ediția din acest an se anunță mai specială ca niciodată, întrucât din cauza contextului epidemiologic, vânzările online reprezintă alternativa preferată de tot mai mulți consumatori.

Discount-uri considerabile

Ediția din acest an se va desfățura sub semnul discount-urilor considerabile și a unui apetit ridicat pentru cumpărăturile online.

,,Vorbim despre o perioadă atipică, care a redefinit segmentul de e-commerce. În ultimele luni, pe fondul crizei generate de pandemia COVID-19 și de perioada de izolare, o mare parte dintre vânzările offline s-au mutat în online. Anticipăm că acest trend se va resimți și în ceea ce privește cel mai mare eveniment anual de shopping, când clienții vor beneficia în plus de discount-uri considerabile la sute de mii de produse”, declară Diana Șendrea, reprezentant blackfriday.ro.

În acest an, brandurile prezente pe platformă vor oferi dinsocunt-uri de la 10% și până la 90%, dar și beneficii precum transport gratuit sau oferte de tipul 1+1 gratis.

Vânzări mai mari decât anul trecut

Estimările arată că vânzările din acest an vor înregistra un salt de 30% față de anul trecut, întrucât retailerii vor încerca să scape de o parte din stocuri, iar printre segmentele care vor avea un avans considerabil se numără: home&deco, bricolaj, produsele electronice și electrocasnice și produsele de îngrijire personală sau fashion.

,,În calitatea noastră de site oficial al evenimentului Black Friday România, ne propunem să oferim clienților o experiență de cumpărare cât mai satisfăcătoare. În acest sens, anul acesta vom crește numărul magazinelor active prezente pe platformă, precum și categoriile de produse”, a adăugat Diana Șendrea.

Andreea ȚIȚIU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE