,,Acces la literatura științifică”, conferință la UMFST Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 111 Vizualizări

,,Acces la literatura științifică”, conferință la UMFST

Reprezentanții Universității de Medicină, Farmacie Științe și Tehnologie (UMFST) ,,George Emil Palade” din Târgu Mureș au transmis vineri, 16 octombrie, faptul că în perioada 27 – 29 octombrie, Enformation, împreună cu editurile academice și cu susținerea Asociației Universităților, Institutelor de Cercetare – Dezvoltare și Bibliotecilor Centrale Universitare din România – ,,Anelis Plus”, organizează a VIII-a ediție a conferinței cu tema ,,Acces la literatura științifică: Romanian International Conference for Education and Research”.

Evenimentul se va desfășura online și va aborda subiecte de actualitate, precum: transdisciplinaritate în educație și cercetare, importanța comunităților educaționale, open – science, eșecul în cercetare și motivația în educație și cercetare, iar prezența la eveniment va oferi participanților posibilitatea de a afla tendințele pe plan internațional privind documentarea științifică și soluțiile destinate documentării multidisciplinare.

,,Ediția a 8-a a conferinței reprezintă o premieră pentru noi! În 2020, aducem evenimentul exclusiv în mediul online, dar păstrăm aceleași standarde înalte și ne propunem în continuare să oferim comunității Enformation noi perspective asupra mediului de educație și cercetare. De asemenea, conferința creează studenților, masteranzilor, doctoranzilor, profesorilor, bibliotecarilor și cercetătorilor din toate domeniile contextul ideal pentru schimbul de idei și dezbateri. Timp de trei zile, pe durata evenimentului, propunem sesiuni plenare, workshop-uri și interacțiuni live care să evidențieze noile tipare din educație, trendurile în cercetare și soluții inovative de viitor. Alătură-te demersului nostru!”, au transmis organizatorii evenimentului.

Andreea ȚIȚIU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE