Home / Reghin / Reghin: Pas înainte pentru noul stadion!

Reghin: Pas înainte pentru noul stadion!

Primăria municipiul Reghin, titular al proiectului ”Modernizare și reamenajare teren de sport și anexe. Etapa I: Modernizarea terenului de sport, schimbarea suprafeței de joc, îngrădirea cu gard de plasă, amenajarea a 85 locuri de parcare, demolare corp C3 (vânzare bilete); Etapa II: Reabilitarea și reamenajarea corpurilor C1(vestiar) și C2 (garaj), demolare corp C5 (tribună metalică) și C4 (latrină), construirea unei tribune noi”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Mureş, fără evaluarea impactului în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul „Modernizare și reamenajare teren de sport și anexe. Etapa I: Modernizarea terenului de sport, schimbarea suprafeței de joc, îngrădirea cu gard de plasă, amenajarea a 85 locuri de parcare, demolare corp C3 (vânzare bilete); Etapa II: Reabilitarea și reamenajarea corpurilor C1(vestiar) și C2 (garaj), demolare corp C5 (tribună metalică) și C4 (latrină), construirea unei tribune noi”, propus a fi amplasat în localitatea Reghin, strada Apalinei nr. 93.

”Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la următoarea adresă de internet http://apmms.anpm.ro. Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare la adresa de e-mail: http://apmms.anpm.ro, în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a APM Mures”, au transmis reprezentanții Primăriei municipiului Reghin, prin intermediul unui comunicat de presă.

(Redacția)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

INTERVIU cu mureșeanca Raisa Moscviciov, revelația muzicii ușoare românești

La doar 16 ani, Raisa deja colaborează cu nume importante din industria muzicală, făcându-și intrarea …