Home / Reghin / Reghin: Pas înainte pentru noul stadion!

Reghin: Pas înainte pentru noul stadion!

Distribuie

Primăria municipiul Reghin, titular al proiectului ”Modernizare și reamenajare teren de sport și anexe. Etapa I: Modernizarea terenului de sport, schimbarea suprafeței de joc, îngrădirea cu gard de plasă, amenajarea a 85 locuri de parcare, demolare corp C3 (vânzare bilete); Etapa II: Reabilitarea și reamenajarea corpurilor C1(vestiar) și C2 (garaj), demolare corp C5 (tribună metalică) și C4 (latrină), construirea unei tribune noi”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Mureş, fără evaluarea impactului în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul „Modernizare și reamenajare teren de sport și anexe. Etapa I: Modernizarea terenului de sport, schimbarea suprafeței de joc, îngrădirea cu gard de plasă, amenajarea a 85 locuri de parcare, demolare corp C3 (vânzare bilete); Etapa II: Reabilitarea și reamenajarea corpurilor C1(vestiar) și C2 (garaj), demolare corp C5 (tribună metalică) și C4 (latrină), construirea unei tribune noi”, propus a fi amplasat în localitatea Reghin, strada Apalinei nr. 93.

”Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la următoarea adresă de internet http://apmms.anpm.ro. Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare la adresa de e-mail: http://apmms.anpm.ro, în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a APM Mures”, au transmis reprezentanții Primăriei municipiului Reghin, prin intermediul unui comunicat de presă.

(Redacția)

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Ciclism: Rezultate frumoase în cursa Aydin MTB Cup din Turcia

Distribuie Patrick Pescaru și Elias Hozat din cadrul CSU Târgu Mureș au reprezentat echipa națională …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.