Home / Administratie / Szakacs Bela, primar cu 80% în Suplac

Szakacs Bela, primar cu 80% în Suplac

Distribuie

Alegerile locale pentru funcția de primar al comunei Suplac au fost câștigate clar de primarul în exercițiu, Szakacs Bela, care a candidat din partea UDMR și a obținut scorul de 79,69% (738 de voturi). Edilul șef al din Suplac, comună alcătuită din satele Idrifaia, Laslău Mare, Laslău Mic, Suplac și Vaidacuta, a avut un singur contracandidat, pe Bianca Maria Olariu (PNL) care a obținut 188 de voturi (20,30%).

Primarul reales, ”onorat și obligat”

Conform paginii web a Autorității Electorale Permanente, la alegerile locale din data de 27 septembrie la Suplac s-au prezentat la urne 964 de alegători din totalul de 1.920 de alegători înscriși pe listele electorale (prezență de 50,20%), iar 38 de voturi au fost declarate nule.

”Dragi cetățeni ai comunei Suplac! Numărul mare de alegători și proporția de voturi exprimate pentru mine, 80%, mă onorează dar mă și obligă. Mulțumesc echipei mele pentru susținere și ajutor, vouă pentru încrederea acordată, voi face tot posibilul pentru a fi demn de această încredere. În numele echipei noastre, vă mulțumim!”, a transmis Szakacs Bela.

UDMR, majoritate în Consiliul Local

”Bătălia” pentru accederea în Consiliul Local al comunei Suplac s-a dat între 4 formațiuni politice, iar rezultatele sunt următoarele: UDMR (515 de voturi – 57,73%), PSD (182 de voturi – 20,40%), PNL (131 de voturi – 14,68%) și Asociația Partida Romilor ”Pro Europa” (64 de voturi – 7,17%).

Astfel, cele 11 mandate de consilieri locali s-au distribuit după cum urmează: 6 pentru UDMR, 2 pentru PSD, 2 pentru PNL și 1 pentru Asociația Partida Romilor ”Pro Europa”.

Alex TOTH


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Centrul comunei Corunca modernizat cu 3,5 milioane de lei, fonduri din bugetul local

Distribuie Zona centrală din Corunca este într-un amplu proces de modernizare. Lucrările sunt finanțate din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.