Concurs de filme de scurt metraj cu tematica anticorupție Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 392 Vizualizări

Concurs de filme de scurt metraj cu tematica anticorupție

Biroul de Informare și Relații Publice din cadrul Direcției Generale Anticorupție a transmis luni, 19 octombrie, prin intermediul unui comunicat de presă, faptul că instituția, în parteneriat cu Asociația Pro Democrația și Fundația Hanns Seidel România, derulează în perioada octombrie – decembrie, la nivel național, proiectul ,,#Integritate2020”, care urmărește implicarea tinerilor cu vârsta de peste 16 ani și a tuturor cetățenilor în lupta anticorupție, prin realizarea unor filme educative de promovare a integrități, cu durata cuprinsă între 3 și 5 minute, în cadrul unui concurs de filme de scurt metraj cu tematica anticorupție, participanții fiind încurajați să contribuie prin viziunea lor creativă la dezvoltarea unui comportament etic integru și a unei atitudini civice proactive și responsabile.

,,Pasionaţii de film se pot înscrie la concurs la una dintre cele două secţiuni: profesionişti sau amatori. Regulamentul de participare şi modalitatea de înscriere pot fi consultate accesând site-ul https://rofaracoruptie.ro/. Premiile în valoare de 2000 euro sunt asigurate de Auchan România, iar filmele declarate câştigătoare vor fi premiate în cadrul evenimentului Gala Integrităţii din 9 decembrie 2020, de Ziua Internaţională Anticorupţie, urmând a fi difuzate şi în contextul Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF) 2021”, se menționează în cadrul comunicatului.

Mesajul este de toleranță zero pentru infracțiunile de corupție, iar cetățenii sunt îndemnați să sesizeze orice faptă de corupție la call center-ul anticorupție, disponibil la numărul 0800.806.806 sau la numărul de telefon al Serviciului Județean Anticorupție Mureș – 0265-202.354. Sesizările pot fi trimise și la adresele de e-mail petitii.dga@mai.gov.ro și mures.dga@mai.gov.ro.

Andreea ȚIȚIU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE