Traian Bendorfean, candidat independent la Camera Deputaților Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 282 Vizualizări

Traian Bendorfean, candidat independent la Camera Deputaților

Omul de afaceri Traian Bendorfean și-a depus luni, 19 octombrie, la Biroul Electoral de Circumscripție Județeană nr. 28 Mureș, candidatura independentă pentru Camera Deputaților, la alegerile parlamentare care se vor desfășura în data de 6 decembrie.

”Astăzi, 19 octombrie, mi-am depus candidatura pentru funcția de deputat cu încredere în echipa puternică de peste 500.000 de mureșeni care este alături de mine. Dragi coechipieri, vă mulțumesc pentru încurajări, pentru dialogul corect, pentru dorința de schimbare în bine a județului și vă promit că voi face adevărul cunoscut și nu vă voi dezamăgi. Este timpul să facem istorie, este timpul ca un candidat independent să fie vocea mureșenilor în Parlament. Este timpul ca găștile corupte să fie sancționate, este timpul ca lozincile partidelor să fie analizate la sânge, este timpul ca mureșenii indiferent de etnie, studii, ocupație, statut social să se facă auziți!”, a scris, pe pagina sa de Facebook, Traian Bendorfean.

La alegerile locale din 27 septembrie, Traian Bendorfean a candidat din partea ALDE la funcția de președinte al Consiliului Județean Mureș obținând un scor de 3,38% (7.494 de voturi), clasându-se al șaselea din cei 8 candidați. Recent, după fuziunea dintre ALDE și Pro România, Traian Bendorfean a anunțat că renunță la calitatea de președinte al ALDE Mureș și că părăsește noua structură politică, pentru o candidatură independentă la alegerile parlamentare.

Alex TOTH

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE