Home / Business / Primer Electro Centru de sticlă, soluții pentru locuințe moderne

Primer Electro Centru de sticlă, soluții pentru locuințe moderne

Distribuie

Primer Electro – Centru de Sticlă este cel mai important centru de sticlă din județul Mureș și unul dintre principalii fabricanți din țară în privința diverselor utilizări ale sticlei. De la oglinzi din cele mai diverse, la sticlă termorezistentă, antiefracție, laminată, ignifugă, vitralii etc, specialiștii Primer Electro prelucrează sticla pentru o multitudine de utilizări.

Clientul poate avea preferințe legate de aspect, cu posibilitatea alegerii culorilor dorite, a gradului de mătuire etc, dar și referitoare la proprietăți speciale, cum ar fi protecția termică, fonică ori antiefracție. Sticla folosită de Centru de Sticlă este de la Saint Gobain, iar accesoriile pentru cabine de duș, balustrade și uși sunt marca Dorma, ceea ce înseamnă materie primă de mare calitate. Creșterea pieței imobiliare din ultimii ani a generat o creștere a comenzilor de tâmplărie. Astfel, Centrul de Sticlă a devenit un important furnizor pentru piața de locuințe din județul Mureș și nu numai. Ar mai fi de spus că cei care vor să aibă în casă un tablou deosebit sau o oglindă aparte găsesc la Primer Electro rame foarte frumoase, iar vitraliile prelucrate cu măiestrie de specialiștii firmei mureșene ajung să fie admirate în multe biserici din țară sau în diverse alte spații. Pe pagina web a companiei mureșene www. centrudesticlă.ro, găsiți detalii despre produsele și serviciile oferite de Primer Electro.

Produse ale Centrului de Sticlă

Balustrade
Sunt executate dintr-o sticlă rezistentă, securizată + laminată pentru a oferi siguranță. Centrul de Sticlă oferă idei, soluții tehnice și accesoriile necesare pentru realizarea lucrărilor.
Cabine de duș
Sunt confecționate obligatoriu din sticlă securizată. Sticlele folosite pot fi transparente, translucide și personalizate prin diferite prelucrări, oferite de Centrul de Sticlă: vopsire, gravare, sablare etc. Sticla folosită este tratată anti-calcar. Cabinele de duș din sticlă securizată sunt o alegere atât practică, cât și elegantă.
Pereți de sticlă
Compartimentarea cu pereți de sticlă reprezintă o alternativă modernă pentru partiționarea diferitelor spații. Această metodă de compartimentare se poate utiliza cu succes în spații de birouri, locații comerciale sau chiar locuințe particulare. Sistemele din sticlă sunt o alternativă unică și personalizată. Pereții de sticlă sunt executați din sticlă securizată, de diferite tipuri și pot fi personalizați la cererea clientului prin diferite metode și tehnici: sablare, vopsire, gravare etc. Centrul de Sticlă asigură montaj și accesoriile necesare.
Sticlă bombată
Centrul de Sticlă realizează geam bombat simplu sau în pachet termopan. Pot fi executate orice figuri geometrice: arcade, dreptunghiuri, patrulatere etc. Sticla bombată – geamurile bombate sunt folosite și oferă un maxim de efect la realizarea ușilor de acces în clădiri sau vile.
Sticlă ornamentală
Este un produs optim pentru geamurile băilor, pentru cabinele de duș din sticlă, balcoane, pereți de sticlă etc. Poate fi decorat cu o multitudine de texturi, culori și desene. Sticla ornamentală laminată are un model care se repetă simetric pe toată suprafața foii și vine cu o mulțime de beneficii: izolație acustică și termică, securitate.
Uși din sticlă
Ușa de sticlă securizată este un produs deosebit care se obține din geam securizat. Poate avea forme și dimensiuni diferite, în funcție de locul unde este amplasată. Ușile pot fi clare, serigrafiate sau emailate (un procedeu de vopsire). Ușile de sticlă sunt un accent deosebit în designul interior al unei locuințe și dau un aer aparte unui birou: conferă un plus de lumină, creând iluzia unui spațiu mai mare.
Copertine
Se execută din sticlă securizată + laminată, pentru a da o rezistență fizică structurii. Se pot folosi mai multe tipuri de sticlă. La cerere pot fi personalizate prin vopsire, sablare, gravare etc. Copertinele din sticlă sunt elemente arhitecturale și de design spectaculoase și moderne, fiind soluția ideală pentru intrările în clădiri. Au scopul de a proteja intrarea de soare, ploaie, zăpadă etc., având un design modern și atractiv.
Termopan
Spre deosebire de un geam obișnuit, geamurile termopan pot fi caracterizate simplu: securitate și economie (din punct de vedere energetic). Rezistența și designul deosebit sunt doar extra calități. Pe lângă economia termică, geamurile termopan oferă protecție solară și acustică (izolare fonică), soarele și zgomotul fiind blocate. Cu un grad de securitate sporit, aceste geamuri oferă protecție antiefracție.

• Sticlă Float, Sticle speciale, Sticlă ornamentală
• Sticlă prelucrată: curbată, bombată, pictată, vitralii, sticlă cu rășine, securizată, laminate
• Termopan: sticlă duplex (securizată), termorezistentă, antiefracție, lowe, 4 Season
• Oglindă: cristal, fumurie
• Măsuțe de sticlă, mobilier de sticlă, înrămare tablouri și oglinzi
• Manoperă: găurire, gravare, lipire, șlefuire, fazetare, securizare, laminare
• Măsurători, Transport, Montaj
• Primer Electro oferă și soluții de executare

A consemnat Florin Marcel Sandor


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Dotări noi pentru școala din Acățari

Distribuie Conducerea Primăriei Comunei Acățari a atribuit, în data de 18 martie 2024, societății Dac …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.