VIDEO: Discursul lui Ioan Nicoară, primarul reales al orașului Iernut Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 805 Vizualizări

VIDEO: Discursul lui Ioan Nicoară, primarul reales al orașului Iernut

În după-amiaza zilei de marți, 20 octombrie, în Sala Mică a Casei de Cultură din Iernut s-a desfășurat ceremonia depunerii jurământului pentru mandatul 2020 – 2024 de către primarul reales al orașului Iernut, liberalul Ioan Nicoară, dar și de către consilierii locali aleși în urma scrutinului din data de 27 septembrie.

,,Jur să respect Constituția și legile țării și să fac, cu bună-credință, tot ceea ce stă în puterile și priceperea mea pentru binele locuitorilor orașului Iernut. Așa să-mi ajute Dumnezeu!”, este jurământul depus în cadrul ședinței festive de către primarul orașului Iernut, ing. Ioan Nicoară.

După depunerea jurământului, ing. Ioan Nicoară a susținut un scurt discurs la începutul celui de-al patrulea mandat de primar al orașului Iernut.

”Nu pot decât, și cred că sunt în asentimentul dumneavoastră, să mulțumesc tuturor celor care s-au prezentat în 27 septembrie la vot și au votat, indiferent cu cine au votat. Suntem puși în aceste funcții pentru a sluji interesul lor, al cetățenilor. În ceea ce mă privește, sunt hotărât să respect votul și cred că și dumneavoastră, din moment ce ați depus jurământul, să faceți totul pentru a lăsa la o parte orgolii sau lupte partinice astfel încât împreună, ca o echipă, cu consilierii mai vechi, cu consilierii mai noi, să putem duce la îndeplinire toate proiectele pe care le avem pentru orașul nostru”, a afirmat ing. Ioan Nicoară.

Noii consilieri locali

În cadrul ședinței din data 20 octombrie, au depus jurământul doar 14 consilieri, urmând ca într-o ședință ulterioară să depună jurământul și consilierul PNL Horațiu Moldovan, al cărui mandat încă nu a fost validat.

Structura noului Consiliu Local al Orașului Iernut este următoarea: 5 membri din partea Partidului Național Liberal – Vasile Cornea, Elisabeta Iolanda Demeter, Vasile Mureșan, Lucian Valentin Șuteu și Ionuț Adrian Teban; 5 membri ai Partidului Social Democrat – Marcel Aurel Mălai, Robert Alexandru Moldovan, Cătălin Mircea Săuca, Alin Aurel Sicobean și Simona Elena Turcu; 3 membri ai Partidului Mișcarea Populară – Ionel Ovidiu Henteș, Teofil Vasile Mărginean și Zoltan Gyorgy Molnar și un membru UDMR – Nadrag Elemer.

Andreea ȚIȚIU

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE