Acces gratuit la o colecție numeroasă de cărți electronice, la Biblioteca UMFST Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 348 Vizualizări

Acces gratuit la o colecție numeroasă de cărți electronice, la Biblioteca UMFST

Reprezentanții Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) ,,George Emil Palade” din Târgu Mureș au transmis miercuri, 21 octombrie, faptul că Biblioteca UMFST informează comunitatea academică, de faptul că în perioada 19 octombrie – 22 noiembrie, ProQuest, în colaborare cu Enformation, oferă acces gratuit la o colecție de aproximativ 150.000 de cărți electronice multidisciplinare Academic Complete.

,,Pentru a putea descărca titlurile de interes, vă rugăm sa vă creați un cont pe platforma EbookCentral. Contul creat pe platforma EbookCentral este aprobat imediat dacă acesta este creat în cadrul instituției. În cazul în care creați contul în afara instituției, acesta va fi aprobat ulterior de către administratorul contului desemnat pentru această perioadă de trial (biblioteca). Ulterior, acest cont poate fi folosit pentru accesarea Academic Complete și din afara instituției. Daca aveți deja un cont creat anterior, acesta poate fi folosit și în această perioadă de trial”, au transmis reprezentanții UMFST.

Modalitatea de acces este pe baza unui IP instituțional și de acasă, iar link-ul de acces este următorul: https://ebookcentral.proquest.com/lib/umfstro.

Andreea ȚIȚIU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE