Home / Administratie / Reprezentanții ADR Centru în vizită la Sighișoara

Reprezentanții ADR Centru în vizită la Sighișoara

Reprezentanții Primăriei municipiului Sighișoara au transmis marți, 20 octombrie, faptul că reprezentanții Agenției pentru Dezvoltare Regională (ADR) Centru au fost prezenți în cursul zilei de marți, 20 octombrie, la Sighișoara, pentru a verifica în teren obiectivele aferente proiectului ,,Sala Mihai Eminescu – restaurare, consolidare și punere în valoare”, reprezentând Componenta A și Reabilitarea străzii Nicolae Bălcescu din municipiul Sighișoara, reprezentând componenta B.

,,Proiectul se află în etapa de evaluare tehnico-financiară pentru finanțare nerambursabilă. În luna august 2020, ADR Centru a transmis Municipiului Sighișoara adresa prin care comunica rezultatul verificării conformității administrative și eligibilității cererii de finanțare depusă de municipalitate. Valoarea totală a proiectului este de  20.144.127,27 lei, respectiv 4,1 milioane de euro”, se menționează în cadrul postării.

Andreea ȚIȚIU

Sursa foto: Primăria municipiului Sighișoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Ratele de incidență COVID-19 din Mureș

Reprezentanții Instituției Prefectului – Județul Mureș au transmis miercuri, 2 decembrie, prin intermediul unui buletin …