Echipa PSD Mureș pentru parlamentare propune ”schimbare și performanță” Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 795 Vizualizări

Echipa PSD Mureș pentru parlamentare propune ”schimbare și performanță”

Reprezentanții Partidului Social Democrat (PSD) Mureș au depus joi, 22 octombrie, la sediul Biroului Electoral de Circumscripție Județeană nr. 28 Mureș, listele candidaților pentru Senat și Camera Deputaților la alegerile parlamentare  care se vor desfășura în data de 6 decembrie.

La Senat, lista PSD Mureș este deschisă de prof. dr. Leonard Azamfirei, rectorul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie ”George Emil Palade” din Târgu Mureș, iar la Camera Deputaților primii pe lista social-demcoraților mureșeni sunt Dumitrița Gliga, noul președinte interimar al PSD Mureș, și conf. dr. Florin Buicu, președintele Comisiei pentru Sănătate și Familie din Camera Deputaților.

”Echipa cu care ne prezentăm în fața alegătorilor în 6 decembrie poate fi o mândrie pentru întreg județul Mureș, nu doar pentru Partidul Social Democrat. Deschidem lista de candidați pentru Senat cu domnul profesor universitar doctor Leonard Azamfirei, rectorul UMFST Târgu Mureș, și la Camera Deputaților cu subsemnata, Dumitrița Gliga. Pe al doilea loc, cu șanse mari de a câștiga un nou mandat de deputat, conferențiar doctor Florin Buicu. Oamenii vor schimbare, oamenii vor performanță și cred că PSD reușește să ofere exact aceste două atribute prin lista pe care o propunem”, a declarat Dumitrița Gliga, care începând cu data de 21 octombrie deține funcția de președinte interimar al PSD Mureș.

Noul lider interimar al social-democraților mureșeni a mai afirmat că PSD are ”angajamente serioase” pentru conjudețeni și a promis că echipa de parlamentari care va reprezenta PSD Mureș în Parlamentul României se va evidenția prin ”multă muncă, multă trudă și implicare.”

”Doresc să mulțumesc tuturor celor care m-ați susținut, primari, consilieri locali, simpli membri de partid sau doar simpatizanți, pentru a deschide lista de candidați la Camera Deputaților și sunt convinsă că suntem o echipă puternică, unită, cu mulți oameni foarte valoroși! Nu ne așteaptă vremuri prea ușoare, ci dimpotrivă. Va fi o luptă grea, trebuie să-i convingem pe oameni că suntem și bine intenționați și capabili să le îmbunătățom viețile. Nu este deloc lesnicios, dar am convingerea că majoritatea conjudețenilor noștri sunt capabili să discearnă între vorbe goale și angajamente serioase. Deocamdată, putem să promitem fiecăruia dintre dumneavoastră doar multă muncă, multă trudă și implicare. Dar, la finele campaniei electorale care urmează, sperăm ca munca și buna noastră credință să fie răsplătite”, a afirmat președintele interimar al PSD Mureș.

Lista PSD Mureș pentru Senat:

  1. Leonard Azamfirei;
  2. Cosmin Pop;
  3. Dragoș Tiberiu Bardoși;
  4. Alexandru Cîmpeanu;
  5. Elena Simona Turcu;
  6. Sergiu Brefelean.

Lista PSD Mureș pentru Camera Deputaților:

  1. Dumitrița Gliga;
  2. Corneliu Florin Buicu;
  3. Dinu Socotar;
  4. Ovidiu Dancu;
  5. Aurel Pintea;
  6. Emanoil Cîrlea;
  7. Doina Camelia Moga;
  8. Sergiu Vasile Papuc;
  9. Dragoș Cristian Pui;
  10. Emil Mătea.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE