Home / Stiri nationale / Reuniune virtuală privind Evaluarea Perfomanțelor de Mediu

Reuniune virtuală privind Evaluarea Perfomanțelor de Mediu

Direcția de Comunicare, Transparență și IT din cadrul Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor, a transmis miercuri, 21 octombrie, faptul că la data de 20 octombrie, secretarul de stat, Iulian Octavian Stana, a participat la reuniunea virtuală de evaluare a Grupului de experți privind Evaluarea performanțelor de mediu din cadrul Comisiei Economice a ONU pentru Europa – UNECE, pentru proiectul de document privind Cea de-a treia evaluare a performanțelor de mediu din România.

,,Cea de-a Treia Evaluare a Performanțelor de Mediu din România ne va oferi un sprijin suplimentar pentru eforturile pe care le-am întreprins deja pentru îmbunătățirea calității mediului în țara noastră. Suntem pe deplin conștienți de faptul că România va trebui să depună în continuare eforturi pentru a spori eficacitatea instrumentelor politice în scopul îndeplinirii obiectivelor de mediu și pentru atingerea Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă (ODD) la nivel național” a declarat secretarul de stat Iulian Octavian STANA, în intervenția de deschidere din partea României.

Acest proiect a debutat în luna ianuarie 2019, iar pentru analiza proiectului de document, în perioada 20 – 23 octombrie 2020, Secretariatul UNECE organizează evaluarea în cadrul grupului de experți privind evaluarea performanțelor de mediu al UNECE, prin intermediul întâlnirilor virtuale.

,,Evaluarea Performanțelor de Mediu este un proces coordonat de Comisia Economică a ONU pentru Europa – UNECE, pentru statele regiunii pan-europene care nu sunt membre ale Organizației Economice pentru Cooperare și Dezvoltare – OECD”, se menționează în comunicat.

Andreea ȚIȚIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Azi, Ziua Economiștilor din România!

Ziua Economistului din România se marchează la data de 23 noiembrie, întrucât semnifică deschiderea primului …