Home / Slider / Excepții pentru purtarea măștii în spațiile deschise

Excepții pentru purtarea măștii în spațiile deschise

Distribuie

Reprezentanții Instituției Prefectului – Județul Mureș au transmis luni, 26 octombrie, prin intermediul unei informări de presă, faptul că în ședința din data curentă, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a adoptat Hotărârea nr. 50, privind aprobarea listei țărilor/zonelor de risc epidemiologic pentru care se instituie măsura carantinei asupra persoanelor care sosesc în România din acestea și clarificarea unor aspecte referitoare la aplicarea prevederilor Hotărârii Guvernului nr. 856 din 14 octombrie 2020, privind prelungirea stării de alertă și a măsurilor necesar a fi aplicate pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

,,Pe lângă actualizarea listei cu statele și zonele de risc, hotărârea clarifică situațiile în care masca de protecție sanitară poate fi îndepărtată, respectiv în spațiu deschis, pentru perioade scurte de timp și doar dacă persoanele sunt în afara zonelor de trafic pietonal și pot respecta o distanță de cel puțin 2 metri față de alte persoane”, a transmis Biroul de Presă al Instituției Prefectului – Județul Mureș.

Hotărârea nr. 50 este disponibilă la adresa: https://ms.prefectura.mai.gov.ro/wp-content/uploads/sites/40/2020/10/Hotarare-CNSU-nr.-50-din-26.10.2020.pdf, iar lista țărilor cu risc epidemiologic ridicat se poate regăsi la următorul link: https://ms.prefectura.mai.gov.ro/wp-content/uploads/sites/40/2020/10/Lista-State-cu-risc-epidemiologic-ridicat_26.10.2020-anexa.pdf.

Andreea ȚIȚIU


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

„Gustă Basarabia!”, eveniment dedicat armoniei etnice. Află când va avea loc

Distribuie Filiala din județul Mureș a Societății Cultural-Patriotice „Avram Iancu” organizează, cu ocazia împlinirii a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.