Home / Administratie / Consilierii liberali promit ”#reSTART Târgu Mureș!”

Consilierii liberali promit ”#reSTART Târgu Mureș!”

Distribuie

3 din cei 4 consilieri locali liberali aleși să facă parte în legislatira 2020-2024 din Consiliul Local Târgu Mureș au depus jurământul luni, 26 octombrie, cu ocazia ședinței de constituire a Consiliului Local Târgu Mureș.

Ervin Molnar: ”Voi acționa în sprijinul dezvoltării orașului”

Astfel, au depus jurământul Alexandru György, Ervin Molnar și Bogdan Costin Voicu, în timp ce Horațiu Suciu, declarat absent motivat, va depune jurământul într-o ședință ulterioară.

“Jur să respect Constituția și legile țării și să fac, cu bună-credință, tot ceea ce stă în puterile și priceperea mea pentru binele municipiului Târgu-Mureș! Așa să îmi ajute Dumnezeu!” Acestea nu sunt doar simple cuvinte rostite în cadrul depunerii jurământului de consilier local. Sunt un crez și o promisiune făcută din inimă tuturor târgumureșenilor. Voi acționa în sprijinul dezvoltării orașului din punct de vedere economic și turistic și voi avea grijă ca programul ReSTART Târgu-Mureș să fie implementat. Dragi concetățeni, dezvoltarea sistemului sanitar, modernizarea instituțiilor de sănătate, modernizarea transportului în comun, dar și reabilitarea infrastructurii rutiere sunt prioritare pentru mine. De azi, #reSTART Târgu Mureș!”, a transmis, prin intermeciul unei postări pe pagina de Facebook a PNL Mureș, consilierul local Ervin Molnar, care deține și funcția de președinte al PNL Târgu Mureș.

”Astăzi am depus jurământul de învestire în calitatea de consilier local al Municipiului Târgu Mureș pentru mandatul 2020-2024.

Împreună cu colegii mei doresc să mulțumesc alegătorilor, colegilor din PNL Târgu Mureș și tuturor celor care ne-au acordat încrederea.

Vă asigur că atât eu, cât și colegii mei consilieri locali ai PNL Târgu Mureș, Horațiu Suciu, Ervin Molnar și Bogdan Voicu, vom face tot ceea ce ne stă în putere pentru a aduce un plus de bine în viața locuitorilor orașului nostru”, a precizat Alexandru György.

Alex TOTH


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

LIVE: Raportul anual al rectorului UMFST ”George Emil Palade”

Distribuie Prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, rectorul principalei universități mureșene, prezintă joi, 28 martie, Raportul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.