Home / Sanatate / Mureș: Modificări ale ratelor de incidență COVID-19!

Mureș: Modificări ale ratelor de incidență COVID-19!

Distribuie

Reprezentanții Instituției Prefectului – Județul Mureș au transmis luni, 26 octombrie, prin intermediul unui comunicat de presă, faptul că în urma modificării ratelor de incidență a cazurilor de coronavirus din ultimele 14 zile în localitățile din județul Mureș, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Mureș a adoptat la data de 26 octombrie, Hotărârea nr. 36 și Hotărârea nr. 37.

Modificările ratei de incidență vizează trecerea localităților Cuci și Voivodeni în categoria de peste 3/1.000 locuitori în ultimele 14 zile și a localităților Breaza, Ceuașu de Câmpie, Gornești, Gurghiu, Suseni, Tăureni, Vătava, Târnăveni, Daneș, Iclănzel, Stânceni, Brâncovenești, Gănești și Sânpaul în categoria de incidență de peste 1,5/1.000 locuitori și până la 3/1.000 locuitori.

Situația ratei de incidență la 1000 de locuitori  a cazurilor din ultimele 14 zile de la nivelul localităților mureșene este următoarea:

Rata de incidență mai mică sau egală cu 1,5/1.000 locuitori: Sovata, Sărmaşu, Sângeorgiu de Pădure, Acăţari, Adămuş, Albeşti, Apold, Bahnea, Batoş, Băgaciu, Bălăuşeri, Bereni, Chibed, Chiheru de Jos, Coroisânmărtin, Crăieşti, Deda, Fărăgău, Fântânele, Găleşti, Ghindari, Hodac, Hodoşa, Ibăneşti, Lunca Bradului, Măgherani, Mădăraş, Mica, Nadeş, Neaua, Papiu Ilarian, Păsăreni, Petelea, Pogăceaua, Răstoliţa, Ruşii Munţi, Saschiz, Sânger, Sărăţeni, Suplac, Şăulia, Valea Largă, Vărgata, Viişoara, Vânători, Zagăr.

Rata de incidență mai mare de 1,5/1.000 și mai mică sau egală cu 3/1000 cu măsuri aplicate între 20 octombrie – 2 noiembrie: Iernut, Aluniș, Ațintiș, Băla, Band, Cucerdea, Eremitu, Lunca, Ogra, Râciu, Zau de Câmpie.

Rata de incidență mai mare de 1,5/1.000 și mai mică sau egală cu 3/1000 cu măsuri aplicate între 22 octombrie – 4 noiembrie: Sighișoara, Miercurea Nirajului, Crăciunești, Gheorghe Doja, Grebenișu de Câmpie, Ideciu de Jos.

Rata de incidență mai mare de 1,5/1.000 și mai mică sau egală cu 3/1.000 cu măsuri aplicate între  23 octombrie – 5 noiembrie: Reghin, Beica de Jos, Bogata, Glodeni, Miheșu de Câmpie, Pănet, Sânpetru de Câmpie, Șincai, Solovăstru.

Rata de incidență mai mare de 1,5/1.000 și mai mică sau egală cu 3/1.000 cu măsuri aplicate între  24 octombrie – 6 noiembrie: Bichiș, Chețani, Ernei.

Rata de incidență mai mare de 1,5/1.000 și mai mică sau egală cu 3/1.000 cu măsuri aplicate între  26 octombrie – 8 noiembrie: Târnăveni, Brâncovenești, Daneș, Gănești, Iclănzel, Sânpaul, Stânceni.

Rata de incidență mai mare de 1,5/1.000 și mai mică sau egală cu 3/1.000 cu măsuri aplicate între  27 octombrie – 9 noiembrie: Breaza, Ceuașu de Câmpie, Gornești, Gurghiu, Suseni, Tăureni, Vătava.

Rata de incidență mai mare de 3/1.000 cu măsuri aplicate între 20 octombrie – 2 noiembrie: Târgu Mureș, Ungheni, Cozma, Cristești, Sâncraiu de Mureș, Sângeorgiu de Mureș, Sântana de Mureș.

Rata de incidență mai mare de 3/1.000 cu măsuri aplicate între  22 octombrie – 4 noiembrie: Corunca, Livezeni.

Rata de incidență mai mare de 3/1.000 cu măsuri aplicate între 23 octombrie – 5 noiembrie: Luduș.

Rata de incidență mai mare de 3/1.000 cu măsuri aplicate între  27 octombrie – 9 noiembrie: Cuci, Voivodeni.

Andreea ȚIȚIU


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Haide să plantezi copaci împreună cu Asociația Mureș Runners! „Noi trebuie să dăm tonul schimbării”

Distribuie „Comunitatea crește atunci când fiecare dintre noi acționăm!” este deviza de la care pleacă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.