”Programul pentru Școli al României” a fost reluat din luna septembrie ținând cont de restricțiile impuse în contextul pandemiei Consiliul Judetean Mures
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 528 Vizualizări

”Programul pentru Școli al României” a fost reluat din luna septembrie ținând cont de restricțiile impuse în contextul pandemiei

În numele Comisiei Județene pentru implementarea Programului pentru Școli al României în perioada 2017-2023 vă aducem la cunoștință că din data de 15 septembrie 2020 a început furnizarea și distribuția laptelui, produselor lactate, produselor de panificație și a merelor către preșcolarii din grădinițele cu program normal de 4 ore de stat autorizate/ acreditate și particulare acreditate precum și către elevii din învățământul primar și gimnazial de stat și particular din județul Mureș.

Produsele sunt distribuite în baza contractelor subsecvente nr. 3 încheiate de Consiliul Județean Mureș cu operatorii economici semnatari ai acordurilor – cadru, după cum urmează: SC FrieslandCampina România SA este responsabil pentru furnizarea și distribuirea de lapte și produse lactate, SC Logistic Media Pop Art SRL ocupându-se de furnizarea și distribuirea de fructe și SC Granpan Dor SRL având sarcina de a furniza și distribui produse de panificație.

Pentru anul școlar 2020/2021 orașul Miercurea Nirajului și comunele Chibed, Gălești, Gornești, Păsăreni, Eremitu și Ghindari și-au asumat organizarea și derularea procedurilor de atribuire a contractelor pentru achiziția produselor aferente Programului la nivel local. Astfel, pe raza acestor localități furnizarea și distribuția produselor se realizează în baza contractelor de furnizare încheiate de către administrația locală.

În contextul pandemiei de COVID-19 unitățile de învățământ au fost instruite cu privire la procesul de preluare a produselor în condiții de siguranță. Totodată, grădinițele și școlile trebuie să raporteze în fiecare zi numărul elevilor care în a doua zi vor participa la cursuri astfel încât firmele care furnizează produsele în cadrul Programului pentru Școli al României să cunoască numărul exact de porții necesar a fi distribuite în ziua următoare.

(www.cjmures.ro)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE