Aleșii locali din Răstolița, instalați oficial Administratie
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 1034 Vizualizări

Aleșii locali din Răstolița, instalați oficial

Ceremonia de investire a aleșilor locali ai comunei Răstolița a avut loc miercuri, 21 octombrie, prilej cu care au depus jurământul cei 10 consilieri aleși în urma votului din 27 septembrie.

Consilul Local Răstolița îi are în componență pe Dicu Vălean Ghiorghe (PNL), Domokos Zoltan (UDMR), Farkas Kinga Timea (PSD), Fulop Andrei (PMP), Hereș Mărioara (Pro România), Lircă Ghiorghe Petru (PSD), Oltean Liviu Nicolae (PNL), Simineț Dănuț Mihai (PSD), Tinca Liviu (PMP), Ungureanu Floarea (ALDE), ultimul loc fiind ocupat de Anca Muntean, consilier supleant din partea PSD.

Marius Lircă: „Sperăm să ne înțelegem”

Ceremonia a fost completată cu depunerea jurământului de către primarul reales al comunei Răstolița, Marius Lircă (PSD), care a subliniat importanța bunei colaborări cu membrii consiliului local.

„Am depus jurământul pentru cel de-al treilea mandat de primar, iar gândurile mele se îndreaptă spre binele comunei și a locuitorilor ei. Pentru acest nou mandat doresc în primul rând să finalizez proiectele pe care le-am început, după care să urmeze altele noi pe care să le putem derula împreună cu noul Consiliu Local. Sper în acest sens să avem înțelegerea și înțelepciunea necesară, să ne gândim la faptul că tot ceea ce facem este pentru locuitorii comunei Răstolița. Urmează un mandat de 4 ani în care sperăm să ne înțelegem și să facem ceea ce trebuie pentru comuna Răstolița. Sperăm să avem și banii necesari pentru proiectele viitoare. Nu în ultimul rând, urez mult succes la toți, Consiliului Local și tuturor celor meniți să pună umărul pentru dezvoltarea comunei Răstolița. O parte din consilierii actualului mandat sunt noi, mai exact patru consilieri, sper că vom avea înțelegerea necesară să putem să mergem mai departe împreună. În mandatul trecut am avut un Consiliu extraordinar pot zice, și sper ca și acest Consiliu să fie cel puțin la fel, să am parte de sprijin, să putem face ce avem de făcut în comuna Răstolița. Prin extraordinar mă refer la faptul că au fost oameni care s-au implicat și care au fost de acord cu toate proiectele care le-am depus. Deși este foarte greu, sper să mergem pe aceiași linie”, a precizat Marius Lircă, primarul comunei Răstolița.

Prioritățile noului mandat

Prioritățile noului mandat pentru primarul Marius Lircă se leagă cu precădere de finalizarea canalizării la nivelul comunei.

 „În urma mai discuțiilor cu locuitorii comunei Răstolița, una din urgențe o reprezintă finalizarea canalizării din comună. Sper ca într-un final să ducem și acest proiect la finalizare. Avem, de asemenea, de finalizat apa în comună, asfaltările la drumurile comunale, Căminul Cultural, proiectul este aprobat și urmează începerea lucrărilor”, a subliniat primarul comunei Răstolița.

 Alin ZAHARIE

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE