Home / Administratie / Alexandru Bexa, primarul cetățenilor din Lunca Bradului
Alexandru Bexa, noul primar al comunei Lunca Bradului

Alexandru Bexa, primarul cetățenilor din Lunca Bradului

Distribuie

Noii aleși locali ai comunei Lunca Bradului au fost învestiți oficial în funcție marți, 20 octombrie, în cadrul unei ceremonii festive găzduită de Sala de Ședințe a Primăriei Lunca Bradului.

Au depus jurământul consilierii locali Petru-Mihai Bocancea (PSD), Bukszar Sorin Romulus (PSD), Leon Crișan (PSD), Mihail-Gheorghe Croitor (PNL), Dorin Florentrin Hășmășan (independent), Kacso Attila-Csaba (UDMR), Vasile Cătălin Moldovan (PMP), Grigore Sarachie (PSD), Toches Aurelian-Martin (PNL), Cornel-Vasile Ujică (PNL). Ultimul loc în Consiliul Local Lunca Bradului va fi ocupat de consilierul supleant Daniela Clinceag, din partea PSD.

Printre cei prezenți la ședința de învestire a noului Consiliu Local s-a numărat și învinsul alegerilor din 27 septembrie, fostul primar Petru Vultur, care a ținut să ofere câteva sfaturi noului primar ales, Alexandru Bexa.

„Vreau să felicit consilierii aleși pentru acest mandat. Sper ca la fel cum a fost în cei 8 ani cât am fost primar, să se zbată pentru această comunitate în care au fost aleși să fie reprezentativi pentru comuna Lunca Bradului. Noului primar îi urez succes, îi transmit faptul că Lunca Bradului este o comună extrem de grea, fapt pentru care are foarte mult de muncă. Consilierii cei vechi știu destul de bine acest lucru, iar oamenii au foarte multe așteptări de la conducerea Primăriei. Am ținut personal să fiu alături de noul Consiliu Local și de primarul nou ales al comunei, cred că sunt printre puținii care sunt prezenți la investirea noului primar ales. Am promis în 2012 când am ajuns primar faptul că voi fi mereu alături de Consiliul Local până în ultima zi, ceea ce s-a și întâmplat”, a precizat Petru Vultur.

Alexandru Bexa, mulțumiri cetățenilor

După depunerea jurământului de către noul primar al comunei Lunca Bradului, social-democratul Alexandru Bexa, acesta a ținut să mulțumească fostului primar pentru sfaturile acordate, subliniind totodată nevoia implicării tuturor factorilor pentru bunăstarea locuitorilor comunei Lunca Bradului.

„Țin să-i felicit pe consilieri pentru mandatele care le-au obținut. În ce mă privește, vreau să mulțumesc în primul rând cetățenilor pentru că mi-au oferit această șansă de a conduce comuna Lunca Bradului pentru următorii 4 ani. Vreau să mulțumesc fostului primar Petru Vultur pentru sfaturile care mi le-a oferit, sfaturi extrem de utile. Țin să-l anunț că vom continua proiectele începute în mandatul domniei sale, proiecte pentru viitorul comunității noastre, și vom face tot posibilul să aducem un minim confort cetățenilor comunei Lunca Bradului. De asemenea, alături de Consiliul Local vreau să realizăm în comuna noastră mult mai multe lucruri, în limita posibilităților care le permit legile în vigoare. Ne vom da toată silința să dezvoltăm comunitatea din care facem parte”, a precizat Alexandru Bexa.

Alin ZAHARIE


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

FOTOREPORTAJ: ”Gala Aniversară Zi de Zi 20 de ani” în peste 250 de imagini

Distribuie Cotidianul mureșean Zi de Zi și-a sărbătorit cele două decenii de activitate în cadrul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.