Soós Zoltán, întâlnire cu prefectul Mara Togănel Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1182 Vizualizări

Soós Zoltán, întâlnire cu prefectul Mara Togănel

Prefectul județului Mureș, Mara Togănel, și noul primar al municipiului Târgu Mureș, Soós Zoltán, au avut o întrevedere de lucru miercuri, 28 octombrie, în cadrul căreia au fost puse bazele pentru o viitoare ”comunicare instituțională bună și eficientă”, ”pentru sprijinirea proiectelor municipiului și în beneficiul cetățenilor lui”.

Comunicarea instituțională ”bună și eficientă”, cheia celor mai bune decizii

”Am susținut întotdeauna că o bună colaborare între instituții duce la proiecte de succes pentru locuitorii județului Mureș. În calitate de reprezentant al Guvernului României, am avut o primă întâlnire cu primarul municipiului Târgu Mureș, domnul Soós Zoltán. Punctul central al discuției noastre a fost gestionarea pandemiei Covid-19 în Târgu Mureș și măsurile pentru siguranța sanitară a târgumureșenilor. Cred că cele mai bune decizii se pot lua doar printr-o comunicare instituțională bună și eficientă”, a precizat Mara Togănel, prefectul județului Mureș.

”Am avut astăzi o primă întâlnire, după învestirea în funcția de primar al Târgu Mureșului, cu prefectul județului, doamna Mara Togănel. E important să avem o colaborare strânsă, pentru sprijinirea proiectelor municipiului și în beneficiul cetățenilor lui, cu toate forțele administrative și politice ale județului. Aceasta cu atât mai mult cu cât perioada de pandemie pe care o traversăm reprezintă o provocare suplimentară. Întâlnirea cu reprezentantul Guvernului în teritoriu va fi urmată de o discuție oficială cu președintele Consiliului Județean Mureș, domnul Peter Ferenc, tot în această primă săptămână de la preluarea mandatului”, a subliniat Soós Zoltán, primarul municipiului Târgu Mureș.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE