Home / Administratie / Târgu Mureș: Reparațiile și investițiile demarate în campania electorală, suspendate de Soós Zoltán!

Târgu Mureș: Reparațiile și investițiile demarate în campania electorală, suspendate de Soós Zoltán!

Primarul municipiului Târgu Mureș, Soós Zoltán, a anunțat miercuri, 28 octombrie, pe pagina sa de Facebook, că în decursul  aceleiași zile a dispus ”suspendarea contractelor privind lucrări de reparații și investiții a căror derulare a început în perioada campaniei electorale, pentru o perioadă de 30 de zile.”

Potrivit edilului șef al municipiului Târgu Mureș, ”fac excepție contractele în derulare încheiate prin intermediul Serviciului proiecte cu finanțare internațională, cum ar fi proiectele cu finanțare europeană”, iar motivul suspendării contractelor ”îl reprezintă evaluarea stadiului acestor lucrări.”

”În următoarele zile, vor fi analizate toate contractele municipalității privind lucrări de infrastructură, aflate în derulare”, a precizat Soós Zoltán, care și-a intrat în atribuțiile de primar luni, 26 octombrie.

Alex TOTH

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Soós Zoltán: Municipiul Târgu Mureș va avea propriul serviciu de deszăpezire

Primarul municipiului Târgu Mureș, Soós Zoltán, a anunțat joi, 3 decembrie, în ședința extraordinară a …