Teodor Vultur, al 8-lea mandat de primar în Lunca Administratie
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 1443 Vizualizări

Teodor Vultur, al 8-lea mandat de primar în Lunca

După o luptă aprigă în campania electorală, aleșii locali ai comunei Lunca au depus jurământul pentru un nou mandat în cadrul unei ceremonii de învestire găzduită joi, 22 octombrie, de Sala de Ședințe a Primăriei Lunca.

Au depus jurământul 10 consilieri locali, Ioan Chirteș (PNL), Septimiu Ionuț Chirteș (PNL), Liviu Tomin Cotoi (PNL), Cotoi Zaharie (PSD), Flaviu Danciu (PSD), Cătălin Ionel Dolha (PSD), Ioan Florea (PNL), Ioan Marian Mera (PSD), Ioan Raț (PNL) și Ioan Alin Vultur (PSD). Acestora li se va alătura Teodor Chiciudean, consilier supleant PSD, care va depune jurământul la viitoare ședință a Consiliului Local Lunca.

„Sunt un om al consensului”

Primarul reales al comunei Lunca, Teodor Vultur (PSD), a ținut să mulțumească alegătorilor, promițându-le acestora că nu-i va dezamăgi în următorii 4 ani.

„Vreau să mulțumesc tuturor celor care s-au prezentat la vot în data de 27 septembrie 2020 și au votat, indiferent cu cine. Le mulțumesc în primul rând tuturor celor care m-au votat. Încrederea lor mă ambiționează să fac viața cât mai bună și mai civilizată în comuna Lunca. Le mulțumnesc și celor care nu m-au votat pentru că mi-au semnalat și m-au averizat ca în acest nou mandat să am mai mult de făcut pentru a le satisface exigențele. Vreau să le mulțumesc colegilor din PSD și echipei mele, implicată în această reușită, alături de care vom continua să muncim zi de zi în următorii patru ani pentru dezvoltarea comunei. Vă asigur că împreună vom reuși, cu sprijinul și suportul Consiliului Local. Sunt un om al consensului și al construcției, și cred că toți trebuie să acționăm în același sens, spre binele locuitorilor comunei Lunca. Le promit că nu îi voi dezamăgi. Așa să-mi ajute Dumnezeu”, a spus Treodor Vultur.

 La ceremonia de învestire a asistat și părintele Ioan Mera, care le-a adresat noilor aleși locali un gând de mulțumire.

„Felicit primarul și toți consilierii care au depus jurământul pentru un nou mandat. Le urez tuturor felicitări, putere de muncă, sănătate, și să apeleze ori de cîte ori cred de cuviință și la bunul Dumnezeu. La binecuvântarea Tatălui Ceresc. Știm cu toții că în realizarea proiectelor, care nu sunt deloc ușoare, avem nevoie și de sprijinul bunului Dumnezeu”, a spus părintele Ioan Mera de la Parohia Ortodoxă Lunca.

Alin ZAHARIE

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE