Material lemnos confiscat de polițiști Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 890 Vizualizări

Material lemnos confiscat de polițiști

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Mureș au transmis joi, 29 octombrie, prin intermediul unui buletin de presă, faptul că la data de 28 octombrie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 6 Brâncovenești au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea faptelor de naturală penală și contravențională prevăzute de legislația în vigoare în domeniul silvic, depistând pe raza comunei Vătava 8 atelaje hipo, care transportau material lemnos.

,,În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că 8 bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 55 de ani, din comuna Deda, efectuau transporturi de material lemnos pentru care nu existau documente legale. În consecință, polițiștii au procedat la sancționarea contravenţională a acestora, cu amenzi în valoare totală de 16.000 de lei, în conformitate cu prevederile Legii 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice”, a transmis Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Totodată, cantitatea de 13 metri steri de material lemnos a fost confiscată și predată în custodia Ocolului Silvic Vătava, fiind ridicate în vederea confiscării și 5 motofierăstraie.

Andreea ȚIȚIU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

RecomandariCiteste Zi de Zi Online


 

 

 


 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE

error: Content is protected !!