Mureșeni cercetați pentru furt prin metoda ,,Bună ziua” Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1370 Vizualizări

Mureșeni cercetați pentru furt prin metoda ,,Bună ziua”

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Mureș au transmis miercuri, 28 octombrie, prin intermediul unui comunicat de presă, faptul că la data de 27 octombrie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Târgu Mureș au identificat și reținut pentru 24 de ore, trei bărbați, cu vârste cuprinse între 31 și 46 de ani, toți din Târgu Mureș, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

,,La aceeaşi dată, cei în cauză, s-ar fi deplasat la locuinţa unei femei, de 83 de ani, din județul Cluj, căreia i-ar fi prezentat spre vânzare, mai multe produse casnice. Totodată, aceștia ar fi pătruns în imobil, de unde, profitând de neatenția persoanei vătămate, ar fi sustras suma de 2.500 de lei. La scurt timp, în urma activităților investigativ-operative, cei bănuiţi de comiterea faptei au fost depistați de polițiști, în trafic, pe o stradă, din Târgu Mureş. În urma controlului corporal, asupra unuia dintre bărbaţi, au fost identificaţi 3.358 de lei şi 150 de euro”, a transmis Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

În urma cercetărilor a reieșit faptul că la data de 14 octombrie, unul dintre bărbați ar fi comis și o faptă de tâlhărie pe raza municipiului Târgu Mureș, iar în baza probatoriului administrat, față de cei trei s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați instanței de judecată cu propuneri legale.

Cercetările continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș, în vederea probării întregii activități operaționale.

Andreea ȚIȚIU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE