Home / Slider / Numeroase reușite pentru sportivii Clubului Hipic Romsilva Târgu Mureș

Numeroase reușite pentru sportivii Clubului Hipic Romsilva Târgu Mureș

Reprezentanții Clubului Hipic Romsilva din Târgu Mureș au transmis miercuri, 28 octombrie, faptul că în perioada  23 – 25 octombrie, a avut loc finala Campionatului Național de Probă Completă Prenovici – cai de 5 ani, copii individual și echipe, criteriul debutanți, Seniori 1* și cai de 7 ani, precum și o etapă de calificare Prenovici – amatori, Novici – juniori, cai de 6 ani și seniori, sportivii clubului dominând podiumul la toate categoriile.

Campionii anului 2020 se regăsesc în lista următoare:

1*- cai de 7 ani – Marius Sopterean cu Dorobanț – locul 1

Prenovici: cai de 5 ani locul 1 – Monica Holdis cu Mersuch, locul 2 cu North Star; copii individual locul 1 – Vaida Yasmine cu Bogdan, locul 3 – Vaida Yasmine cu Mon Bijou, locul 4 – Peter Petra cu Yavrum și copii echipe: locul 1- echipa formată din Vaida Yasmine și Peter Petra cu caii Bogdan și Yavrum.

La etapa de calificare au fost următorii câștigători:

Prenovici – Amatori: locul 1 – David Annamaria cu Deliciu, locul 2 – David Annamaria cu Furi, locul 4 – Hodos Nikolett cu Utopic, locul 6 –  Beian Mara cu Uraniu;

Novici – Juniori: Locul 1 – Oroian Antonia cu Uraniu, locul 3 – Oroian Antonia cu Atlantic și la cai de 6 ani –  Locul 1- Mădălina Henteș cu Melek.

Andreea ȚIȚIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

VIDEO: Discursul primarului Soós Zoltán de Ziua Națională a României

Primarul orașului Târgu Mureș, Soós Zoltán, a declarat, marți, 1 decembrie, în cadrul festivității organizată …