Primăria Iernut are viceprimar! Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3403 Vizualizări

Primăria Iernut are viceprimar!

Sala Mică a Casei de Cultură Iernut a găzduit joi, 29 octombrie, întrunirea în ședință extraordinară a Consiliului Local al Orașului Iernut, printre proiectele de hotărâre abordate fiind și alegerea viceprimarului orașului Iernut, acesta fiind ales prin vot secret din rândul membrilor Consiliului Local, la propunerea primarului sau a Consiliului Local.

În exercitarea prerogativelor prevăzute în articolul 152, alineatul 2 din Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul Administrativ, primarul reales al orașului Iernut, ing. Ioan Nicoară, a înaintat în vederea dezbaterii și aprobării, propunerea ca Teofil Vasile Mărginean, consilier local din partea PMP, să fie ales viceprimarul orașului Iernut.

În urma exercitării votului, acesta a obținut 10 voturi din partea colegilor consilieri din totalul de 15, fiind învestit în cadrul ședinței în funcția de viceprimar al orașului Iernut.

,,Mulțumesc domnului primar pentru încrederea acordată, mulțumesc domnilor consilieri și tuturor colegilor din primărie. Vă mulțumesc tuturor celor care m-ați votat și care nu m-ați votat, respectul meu este același, dar să nu uităm un lucru, toți suntem puși în slujba cetățenilor. Să ne dea Dumnezeu sănătate, putere de muncă și sper ca mandatul 2020 – 2024 să fie mult mai fructos”, a declarat noul viceprimar al orașului Iernut, Vasile Teofil Mărginean.

De asemenea, în cadrul ședinței din data curentă și-a depus jurământul de consilier local și liberalul Horațiu Moldovan.

Andreea ȚIȚIU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

RecomandariCiteste Zi de Zi Online


 

 

 


 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE

error: Content is protected !!