Home / Administratie / Valentin Iacob, din nou primar în Hodac

Valentin Iacob, din nou primar în Hodac

Alegătorii comunei Hodac și-au ales primarul și Consiliul Local la alegerile din 27 septembrie, iar noii aleși locali au intrat oficial miercuri, 21 octombrie, în noile funcții, cu prilejul unei ceremonii de învestire găzduită de Căminul Cultural din Hodac.

Ioan Farcaș renunță la mandatul de consilier

Au depus jurământul 13 consilieri locali, Cornelia Butilcă (POL), Simion Butilcă (POL), Călin Nicușor Farcaș (USR+PLUS), Ioan Petru Farcaș (PSD), Iuliana Farcaș (PNL), Nicolae Farcaș (PSD), Emil Călin Feier (PSD), Ioan Feier (PMP), Ioan Nicușor Feier (PNL), Liviu Ioan Hărșan (PNL), Dumitru Iacob (Pro România), Florin Vasile Pop (PNL) și Ioan Todoran (PSD).

 De menționat faptul că Ioan Farcaș, reprezentant PMP, fost primar al comunei Hodac în perioada 2016-2020, a refuzat să depună jurământul de investire pentru funcția de consilier local, renunțând astfel la acest statut. Astfel, componența completă a Consiliului Local Hodac va fi asigurată prin validarea mandatelor celor doi consilieri supleanți, Dorin Vasile Farcaș (PNL) și Cosmin Farcaș (PMP).

„Promit să nu dezamăgesc cetățenii”

 În urma votului exprimat de locuitorii comunei Hodac, Valentin Iacob revine la conducerea Primăriei, funcție care a îndeplinit-o vreme de două mandate, în perioada 2008-2016. În primul său discurs în calitatea oficială de primar, după depunerea jurământului, Valentin Iacov a adus mulțumiri alegătorilor, precum și predecesorului său la cârma comunei, Ioan Farcaș.

„Mă simt onorat pentru faptul că am depus jurământul pentru a treia oară în calitate de primar al comunei Hodac. Mulțumesc pe această cale celor 1.016 de cetățeni ai comunei care mi-au acordat votul, care și-au pus speranțele în mine pentru mai binele comunei Hodac. Mulțumesc, de asemenea, domnului Ioan Farcaș, fostul primar, pentru efortul depus în ultimii 4 ani la cârma conducerii comunei Hodac. Sper într-o bună colaborare cu membrii Consiliului Local ales pentru următorii 4 ani, precum și cu viitorul viceprimar ce urmează să fie ales într-o ședință viitoare. Promit să nu dezamăgesc cetățenii comunei Hodac, să duc la îndeplinirea promisiunile făcute în fața lor în campania electorală”, a precizat Valentin Iacob.

Alin ZAHARIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

AMR și AJADO denunță public atitudinea ipocrită a ambasadelor străine cu privire la independența justiției în România

Subscrisele asociatii, sustinem ferm comunicatul Sectiei pentru judecatori, din data de 25 februarie 2021, prin …