Home / Administratie / FOTO: Petru Ionuț Budian a preluat oficial destinele comunei Sâncraiu de Mureș

FOTO: Petru Ionuț Budian a preluat oficial destinele comunei Sâncraiu de Mureș

Cu prefectul județului Mureș, Mara Togănel, și senatorul liberal Cristian Chirteș invitați speciali la ceremonie, noul primar al comunei Sâncraiu de Mureș a depus jurământul joi, 29 octombrie. Tot în cadrul ședinței de constituire a noului Consiliu Local Sâncraiu de Mureș au depus jurământul și 13 consilieri din cei 15 care fac parte din noul Consiliu Local, doi urmând să depună jurământ după validare.

”Nu mi-am pregătit nici un discurs, pentru că nu sunt multe de spus. În calitatea mea de primar voi acționa doar în interesul cetățenilor comunei Sâncraiu de Mureș. Îi rog și pe consilierii locali să facă acest lucru, pentru că împreună, acționând cu bună credință, vom putea să le oferim locuitorilor comunei Sâncraiu de Mureș o viață mai bună”, a spus noul primar, Petru Ionuț Budian, reprezentant al Partidului Național Liberal.

Consiliul Local Sâncraiu de Mureș are următoarea componență politică: PNL – 6 mandate, UDMR – 4 mandate, PSD – 3 mandate, USR – 1 mandat și Pro România – 1 mandat.  

Îndemn pentru o ”gândire unitară”

Prefectul județului Mureș, Mara Togănel, a felicitat noua administrație a comunei Sâncraiu de Mureș și pe noul primar, făcând câteva observații: ”Doar cu o gândire unitară puteți reuși în ceea ce vă propuneți. Nici Consiliul fără primar și nici primarul fără Consiliu nu pot face mare lucru. Am convingerea că Petru Ionuț Budian are toate calitățile necesare pentru a duce comuna Sâncraiu de Mureș pe o direcție bună. Aveți o comună cu mari pespective de dezvoltare. Cu înțelepciune și echilibru veți reuși să faceți ceea ce este necesar pentru binele comunei.”

La rândul lui, senatoul PNL Cristian Chirteș le-a urat succes primarului și consilierilor locali și și-a exprimat convingerea că ”Petru Ionuț Budian este un tânăr care va ști să asculte și să pună în practică proiectele propuse pentru comuna Sâncraiu de Mureș.” Cristian Chirteș a urat succes echipei și a subliniat că atragerea de bani din fonduri europene este o direcție care contribuie substanțial la dezvoltarea localităților.    

În final, secretarul general al Primăriei comunei Sâncraiu de Mureș, Adela-Bianca Boar, a urat succes întregii echipe și-a exprimat convingerea că între noul primar și noul Consiliu Local va exista o colaborare foarte bună.

Componența Consiliului Local Sâncraiu de Mureș:

– Agoston Antal-Lehel (UDMR);

– Nicolae Bumbac (PSD)

– Alexandru Ciula (PNL);

– Alin-Florin Danciu (PNL);

– Vasile Fulger (PNL);

– Gal Sandor (UDMR);

– Florin Grama (Pro România);

– Irsai Attila (UDMR);

– Damian-Dănuț Mihăluț (PNL);

– Miklos Imre-Bela (UDMR);

– Ștefan Iustinian-Liviu Moldovan (PSD);

– Mihai-Teodor Morariu (USR-PLUS);

– Viorel Roman (PSD);

– Cristian-Daniel Țoca (PNL)

– Andreea Turcu (PNL)

Florin Marcel SANDOR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

UMFSTv Live: Ediție specială Academica dedicată Zilei Naționale a României

Emisiunea se poate urmări accesând: https://live.umfst.ro/ https://m.facebook.com/umfst https://m.youtube.com/channel/UCT15XZBMHPRCJgLGpB9mgdA 60 SHARES Distribuie pe Facebook Tweet Follow …