Home / Administratie / Noutăți despre lucrările din cadrul proiectului ,,Mainstream Sighișoara”

Noutăți despre lucrările din cadrul proiectului ,,Mainstream Sighișoara”

Distribuie

Reprezentanții Primăriei Municipiului Sighișoara au transmis vineri, 30 octombrie, prin intermediul unei postări pe pagina de Facebook, faptul că lucrările de reabilitare la blocul de pe strada Dumbravei, numărul 2, cuprinse în cadrul proiectului ,,Mainstream Sighișoara – Investiție Europeană pentru incluziunea socială”, au fost finalizate și recepționate la data de 29 octombrie.

,, S-au încheiat lucrările de anvelopare, montare ferestre din tâmplărie PVC cu geam termopan, termoizolații și hidroizolații, reparații și reabilitare grupuri sanitare pe toate cele 5 niveluri, înlocuire conducte de apă și canalizare, reparații balustrade și zugrăvire holuri, amenajare rampă de acces pentru persoane cu dizabilități, montarea unei centrale termice de scară și a unui boiler pentru apă caldă, dotarea camerelor cu calorifere, realizarea branșamentelor de gaz, electricitate, canalizare și apă potabilă”, se informează în cadrul postării.

Proiectul a fost finanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020, axa prioritară 4 – Incluziunea spcială și combaterea sărăciei, iar bugetul total al acestuia a fost de 12.635.894,86 lei, dintre care valoarea co-finanțării a parteneriatului a fost de 66.496,27 lei.

Partenerii proiectului au fost Centrul de Resurse pentru Comunitățile de Romi Cluj Napoca, în calitate de lider de proiect, municipiul Sighișoara, Fundația ,,Veritas” Sighișoara și Școala Gimnazială ,,Miron Neagu” Sighișoara.

Andreea ȚIȚIU

Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

O nouă performanță internațională pentru dansatorul mureșean Rareș Cojoc

Distribuie Perechea de dansatori alcătuită din Rareș Cojoc și Andreea Matei, sportivi legitimați la cluburile …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.