Home / Invatamant / Junior Researcher Academy la UMFST

Junior Researcher Academy la UMFST

Compartimentul Relații Publice din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) ,,George Emil Palade” din Târgu Mureș a transmis joi, 29 octombrie, faptul că UMFST lansează proiectul Junior Researcher Academy, care își propune să susțină excelența în cercetare și inovare în rândul studenților și al tinerilor cercetători, proiectul oferind studenților posibilitatea de a fi incluși în colectivele și proiectele de cercetare/ inovare ale universității, de a avea acces la infrastructura de cercetare a acesteia, de a beneficia de instruire avansată în metodologia cercetării științifice, de granturi interne de cercetare, de susținere financiară a mobilităților și de diseminare a rezultatelor activității de cercetare științifică.

,,Junior Researcher Academy este o inițiativă a UMFST asumată în actualul program de dezvoltare instituțională 2020-2024, de a susține în mod sistematic studenții care au dorință și aptitudini de dezvoltare personală în domeniul cercetării. Cele trei nivele: Entry level, Involved level și Dedicated level pe care le vor putea obține studenții membri ai Junior Researcher Academy vor reflecta calitatea și progresul activității acestora. Dintre ei se vor selecționa cei care vor constitui resursa umană de elită, necesară dezvoltării Universității. E pluribus unum!”, a precizat prof. dr. Leonard Azamfirei, rectorul UMFST „George Emil Palade” din Târgu Mureș.

Andreea ȚIȚIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Deputatul Vass Levente (UDMR), a 7-a inițiativă legislativă medicală care devine lege

Monitorul Oficial al României a publicat vineri, 20 noiembrie, Legea pentru completarea Legii drepturilor pacientului …