Spitalul de Urgență Târgu Mureș angajează, fără concurs, 90 de asistenți medicali, infirmieri și îngrijitoare de curățenie! Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 40192 Vizualizări

Spitalul de Urgență Târgu Mureș angajează, fără concurs, 90 de asistenți medicali, infirmieri și îngrijitoare de curățenie!

Anunț angajare personal privind ocuparea, fără concurs, a posturilor vacante sau temporar vacante din cadrul Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș, pe perioadă determinată, în contextul instituirii stării de alertă pe teritoriul României Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș, cu sediul în Târgu Mureș, strada Gheorghe Marinescu, nr. 50, judeţul Mureș, e-mail runos@spitalmures.ro, internet www.spitalmures.ro, conform articolului 11 coroborat cu articolul 27 din Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, din 26 mai 2020, angajează pe perioadă determinată de până la 30 zile după terminarea stării de alertă, fără concurs următoarele categorii de personal contractual în cadrul Unității de Suport Medical COVID-19 – secție exterioară a Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș:

– 50 posturi asistent medical generalist.

– 30 posturi infirmier/ infirmier debutant.

– 10 posturi îngrijitoare de curățenie.

1. Nivelul studiilor și vechimea în specialitatea studiilor necesare ocupării posturilor sus menționate:

• Asistent medical generalist: absolvent de liceu (12 clase) cu diplomă de bacalaureat, studii superioare, superioare de scurtă durată, postliceale de specialitate, certificat de membru și adeverinţă pentru participare la concurs eliberată de Ordinul Asistenţilor Medicali Generaliști, Moașelor, Asistenţilor Medicali din România.

• Infirmier – infirmier debutant: – pentru posturile de infirmier: absolvent de liceu (12 clase) cu sau fără diplomă de bacalaureat, curs de infirmier finalizat, 6 luni vechime în activitatea de infirmier, – pentru posturile de infirmier debutant : absolvent de liceu (12 clase) cu sau fără diplomă de bacalaureat, dovada înscrierii la cursul de infirmier, fără condiții de vechime.

• Îngrijitoare de curățenie: absolvent studii generale (8 clase). Dosarele se depun la sediul Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș până în data de 3 noiembrie 2020 în intervalul orar 14.00 – 15.30.

Candidații care se prezintă pentru depunerea dosarelor se vor prezenta la Serviciul resurse umane.

Selecția dosarelor se va desfășura în data de 4 noiembrie 2020 la sediul Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș.

Afișarea rezultatelor selecției dosarelor va avea loc în data de 4 noiembrie 2020, ora 15.30, la avizierul Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș precum și pe site-ul www.spitalmures.ro.

În situaţia în care se depun mai multe dosare pentru posturile sus menționate, iar după selecţia dosarelor sunt admiși mai mulţi candidaţi, se organizează proba de interviu.

Proba de interviu pentru posturile de asistent medical generalist va avea loc în data de 5 noiembrie 2020, ora 9.00, în Sala de protocol a Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș.

Proba de interviu pentru posturile de infirmier/ infirmier debutant va avea loc în data de 5 noiembrie 2020, ora 12.00, în Sala de protocol a Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș.

Proba de interviu pentru posturile de îngrijitoare de curățenie va avea loc în data de 5 noiembrie 2020, ora 13.00, în Sala de protocol a Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș.

În situaţia în care în urma selecţiei dosarelor rămâne un singur candidat, acesta va fi declarat admis fără a mai fi organizată proba de interviu.

Informaţii suplimentare: Serviciul resurse umane – Biroul organizare(camera 4107), sau telefon 0265-212.111 interior 462, avizier, sau site-ul: www.spitalmures.ro.

(www.spitalmures.ro)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE