Accident produs de un șofer fără permis! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 904 Vizualizări

Accident produs de un șofer fără permis!

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Mureș au transmis luni, 2 noiembrie, prin intermediul unui buletin de presă, faptul că la data de 1 noiembrie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Reghin s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că pe DJ 153 C, în afara localității Gurghiu, se afla un autoturism răstunat în afara părții carosabile, la fața locului stabilindu-se și că plăcuțele cu numerele de înmatriculare de la autoturismul în cauză ar fi lipsit, iar în interiorul autovehiculului nu se afla nicio persoană.

,,În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat conducătorul auto, ca fiind un bărbat, în vârstă  de 31 de ani, din comuna Solovăstru și alți doi tineri, în vârstă de 16 și 19 ani, din aceeași comună, care la momentul producerii accidentului s-ar fi aflat în autoturism, în calitate de pasageri. În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a celor doi pasageri. De asemenea, urmare a verificărilor, a reieșit faptul că șoferul nu posedă permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule”, a informat Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

La data de 1 noiembrie, bărbatul în vârstă de 31 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, iar cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii incidentului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin.

Andreea ȚIȚIU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE