Home / Administratie / Acțiune de colectare a deșeurilor electrocasnice la Reghin

Acțiune de colectare a deșeurilor electrocasnice la Reghin

Primăria Municipiului Reghin și Serviciul Local de Colectare – Centru, organizează  sâmbătă, 7 noiembrie 2020, între orele 9.00 – 17.00 o nouă acţiune de colectare gratuită a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice.

„Cetățenii municipiului, societățile și instituțiile publice, se pot debarasa de aparatura electrică și electronică veche sau defectă și o pot depune la punctul de colectare provizoriu care va fi amenajat lângă

. Deșeurile electrice grele sau voluminoase,  pot fi preluate gratuit de la domiciliu. Pentru programarea unui transport gratuit, cetățenii pot apela numărul de telefon 0741.754.708”, se precizează în comunicatul primăriei Municipiului Reghin.

Premii pentru participanți

Potrivit organizatorilor, fiecare deșeu colectat va fi răsplătit după cum urmează:  1 tichet X 10 lei,  în cupoane valorice pentru deșeuri complete de tip aragaz, boiler, centrală termică, 2 tichete X 10 lei, în cupoane valorice pentru deșeuri voluminoase complete de tip mașină de spălat haine, mașină de spălat vase și 3 tichete X 10 lei  în cupoane valorice pentru deșeuri voluminoase complete de tip combine, vitrine și  lăzi frigorifice,  frigidere și congelatoare. Tragerea la sorți a tichetelor depuse în cadrul acțiunii de colectare va avea loc la punctul de colectare amplasat în fața Școlii Gimnaziale „Alexandru Ceușianu” sâmbătă, 7 noiembrie, ora 17. (A. Z.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Iernutul e pregătit pentru a doua etapă de vaccinare!

Începând cu data de 15 ianuarie începe a doua etapă de vaccinare, iar cu acest …