Home / Life style / Cumpărăturile lunii noiembrie. Ce NU trebuie să lipsească de pe lista ta de shopping

Cumpărăturile lunii noiembrie. Ce NU trebuie să lipsească de pe lista ta de shopping

Distribuie

Cumpărăturile lunii noiembrie. Ce NU trebuie să lipsească de pe lista ta de shopping

Iată că luna noiembrie se apropie cu pași repezi și destul de friguroși. Zilele de vară au trecut pe nesimțite și în curând va fi nevoie să renunțăm la cele încă blânde de toamnă spre cele mai reci, de iarnă. Partea bună a acestei vești constă în faptul că decembrie, luna cadourilor și a momentelor de familie, se află la doar un pas. Dar până atunci te poți bucura încă de surprizele lunii care stă să înceapă.

Înainte de a pleca la cumpărăturile specifice sărbătorilor de iarnă, mai trebuie să treci printr-o listă de shopping, cea a lunii noiembrie. Aceasta conține produse specifice vremii și multe alte elemente de care poate nu credeai că ai nevoie sau de care ai uitat complet.

Iată ce trebuie să achiziționezi în noiembrie:

  • Puloverul cu guler înalt

Începând cu această lună trebuie să renunți la maletele subțiri și la tricourile pe care le purtai pe sub sacou și să te orientezi spre puloverele groase, tricotate. Este recomandat ca în cazul în care mergi la cumparaturi să nu uiți de achiziția unui pulover cu guler înalt, dintr-un material foarte gros. Un astfel de articol de îmbrăcăminte este ideal pentru zilele geroase, deoarece reușește să te protejeze în totalitate de frig.

  • Aeroterma

E posibil ca unele seri sau dimineți să nu fie la fel de călduroase pe cât ai vrea, motiv pentru care nu strică să cumperi o aerotermă. Acest dispozitiv mic și foarte util te poate ajuta să crești temperatura din casă sau din cameră într-un timp foarte scurt. Ai nevoie doar de o priză la care să conectezi aparatul și de puțină răbdare.

  • Pastile de răceală

A venit noiembrie însoțită de viroze și răcelile! Ca să te asiguri că ai o stare excelentă de spirit  pe tot parcursul lunii, trebuie să ai în casă mai multe tipuri de pastille care să combată orice început de gripă. Ai grijă de tine și de sănătatea ta și administrează vitamine, astfel încât organismul să fie mai puternic în fața virușilor. Nu ezita să cumperi și un termometru cu ajutorul căruia să-ți verifici temperatura!

  • Anvelope de iarnă

Chiar dacă până acum nu a nins, asta nu înseamnă că trebuie să neglijezi schimbarea pneurilor. Este recomandat ca de acum să cauți anvelopele de iarnă potrivite pentru automobilul tău. Orientează-te spre o firmă care creează doar produse de calitate, astfel încât să fii pe deplin satisfăcut/ă și mulțumit/ă de investiția făcută. Nu poți circula pe timp de zăpadă cu anvelopele de vară în condițiile în care vrei să stai departe de amenzi sau de posibilele derapaje periculoase. Legislația în acest sens este foarte strictă.

În cele din urmă, nu uita nimic de pe lista propusă, deoarece toate lucrurile au o însemnătate aparte. Gândește-te la toate nevoile tale și ai grijă să nu-ți lipsească nimic pe tot parcursul lunii. Este benefic să iei în calcul toate riscurile care pot apărea și să te pregătești din timp pentru eventualele momente neprevăzute.

Sursa foto: unsplash.com


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

VIDEO. Pui drăgălaș de pavian cu mantie, noua vedetă la la Grădina Zoo

Distribuie Un pui drăgălaș de pavian cu mantie este noua vedetă a Grădinii Zoologice din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.