Lucrări de 3,8 milioane lei efectuate la Pârâul Pocloș Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 597 Vizualizări

Lucrări de 3,8 milioane lei efectuate la Pârâul Pocloș

Directorul General al Administrației Naționale Apele Române (ANAR), Ervin Molnar, a anunțat vineri, 29 octombrie, pe pagina de socializare Apele Române Mureș, că verifică periodic stadiul lucrărilor întreprinse de ANAR, prin cele 11 administrații bazinale de apă. Potrivit declarației lui Ervin Molnar, echipa Apele Române Mureș (ABA) muncește intens pentru a reda comunității din Târgu Mureș Pârâul Pocloș.

Directorul ANAR afirmă că au fost finalizate operațiunile la canalul central (pe tronsonul executat din fondurile proprii ale ABA Mureș, între Complexul Dacia și Strada Budai Nagy Antal) și radierul de pe malul drept al pârâului. În acest moment, se efectuează lucrări în albie și la taluzul malului drept, iar pe malul stâng se execută grinda de reazăm concomitent cu realizarea radierului.

„Zi de zi, echipele ABA Mureș acționează cu rapiditate, astfel încât să reușim să încheiem lucrările și să redăm locuitorilor orașului un curs de apă curat și plăcut vederii. Costurile de execuție ale acestei lucrări sunt estimate la 3,8 milioane de lei și sunt suportate integral din surse proprii ale Administrației Bazinale de Apă Mureș.

După finalizarea acestor lucrări vom intra într-un parteneriat cu administrația Municipiului Târgu Mureș pentru realizarea unei promenade. Mai mult decât atât, am vrea să amenajăm o pistă pentru bicicliști chiar în albia minoră a pârâului, care va traversa orașul, în acest fel oferindu-le târgumureșenilor, în special copiilor, posibilitatea deplasării în condiții de siguranță”, a mai spus Ervin Molnar.

Sursa: Apele Române Mureș

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE