Home / Administratie / Soós Zoltán, anunț important despre finanțarea sportului târgumureșean!

Soós Zoltán, anunț important despre finanțarea sportului târgumureșean!

Finanțarea sportului târgumureșean se va face de acum înainte pe principii corecte, având acces toate cluburile sportive de pe raza municipiului, a anunțat sâmbătă, 31 noiembrie, Soós Zoltán, primarul municipiului Târgu Mureș.

”Clubul Sportiv Municipal va prelua și administra toate bazele sportive ale municipalității. Își va reduce personalul cu aproximativ 50% – situație impusă de procesul de reorganizare și datoriile acumulate, care vor trebui achitate, având rol de liant între sportul de masă și cel de performanță. Identitatea sportivă a Târgu Mureșului trebuie salvată și reconstruită pe un plan pe termen lung, alcătuind o structură sănătoasă la toate ramurile sportive active, cu participarea și colaborarea tuturor structurilor sportive școlare și private. Trebuie să existe o strânsă legătură între sportul de masă și cel de performanță, pentru a sprijini sportivii în toate etapele de formare și de dezvoltare spre performanță. Dorim ca tinerii noștri campioni să nu mai fie nevoiți să plece la alte cluburi din țară, ci să aibă șansa de a performa (și) acasă”, a scris, pe pagina sa de Facebook, Soós Zoltán.

Alex TOTH

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Mureș: Proiect pentru combaterea violenței domestice

Reprezentanții Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Mureș au prezentat, pe pagina web …