Home / Administratie / Tronson de drum județean, reabilitat

Tronson de drum județean, reabilitat

Anunț

Consiliul Județean Mureș anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “Reabilitarea unui tronson de drum județean DJ143 Daneș – Criș – limită județ Sibiu până la limita cu județul Sibiu“ propus a fi amplasat în comuna Daneș, sat Daneș – Criș, județ Mureș.

Informaţiile privind proiectul propus, pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș, din Târgu Mureș, strada Podeni nr. 10 în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00 și marți – vineri între orele 9.00 – 12.00 și la sediul Consiliului Județean Mureș, din Piața Victoriei nr. 1 în zilele de luni – vineri între orele 8.00 – 16.00. 

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș din Târgu Mureș, strada Podeni nr. 10 în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00 și marți – vineri între orele 9.00 – 12.00.

p.Președinte Szász Zoltán Tibor Administrator public          Secretar general Paul Cosma

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Fonduri pentru teste rapide anti-COVID la Reghin

Consilierii reghineni au fost convocați miercuri, 25 noiembrie, la prima ședință ordinară a noului Consiliu …